Trucks

Van Dijk Groep en Bluekens Truck en Bus winnen prijzen in klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks

In het jaarlijkse Retail Excellence-klanttevredenheidsonderzoek van Kantar is Van Dijk Groep, met vestigingen in Woerden, Utrecht en Culemborg, opnieuw uitgeroepen tot beste Volvo Trucks-dealer van Nederland. Daarnaast is de Bredaase vestiging van Bluekens Truck en Bus verkozen tot beste werkplaats.
Van Dijk Groep is uitgeroepen tot Beste Dealer en Bluekens Truck en Bus Breda tot Beste Werkplaats in Retail Excellence-klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks
George Seitzinger (l), Algemeen Directeur van Van Dijk Groep, neemt de prijs als beste Volvo Trucks-dealer van 2024 in ontvangst van Rene van Zuilen (r), Director Retail & Service Market bij Volvo Trucks Nederland

Het onafhankelijke REx-onderzoek van Volvo Trucks wordt jaarlijks in heel Europa door onderzoeksbureau Kantar uitgevoerd. Klanten worden zowel digitaal als telefonisch geïnterviewd en gevraagd om hun dealer te beoordelen, om zo de tevredenheid en loyaliteit te meten. De vragen zijn daarbij onderverdeeld in twee categorieën: Verkoop & Aflevering en Werkplaats- en Onderdelenfaciliteiten.


Van Dijk Groep voor de dertiende keer ‘Beste Dealer’

Voor de dertiende keer in veertien jaar tijd, is Van Dijk Groep uitgeroepen tot beste dealer. Vooral de goede service, het vakkundige, vriendelijke en behulpzame team van vakmensen en de oplossingsgerichtheid worden geroemd. Klanten voelen zich gezien en gewaardeerd, blijkt uit het onderzoek.


Bluekens Truck en Bus in Breda is ‘Beste Werkplaats’

De vestiging van Bluekens Truck en Bus in Breda is in het onderzoek naar voren gekomen als beste werkplaats. Klanten waardeerden met name de toewijding van de medewerkers om uitmuntende service te bieden.

Jaco Overbeeke (l), Algemeen Directeur van Bluekens Truck en Bus, is trots dat vestiging Breda volgens het onderzoek de beste Volvo Trucks-werkplaats van 2024 is.

 

 

Neem voor meer informatie over dit persbericht contact op met:

Charles Engelaar
Tel: +31 651427151
E-mail: charles.engelaar@volvo.com

Meer Volvo Trucks-nieuws

Laatste nieuws

Latest Press Release