Trucks

Data Management Agreement

Dit gedeelte bevat informatie en links naar uw Data Management Agreement, DMA.

Data Management Agreement is de overeenkomst voor het gebruiken van voertuiggegevens. Deze moet door de klant worden afgesloten voordat Connected Services kunnen worden geleverd.


Voor klanten die zich aanmelden via Volvo Connect, worden de gebruiksvoorwaarden gekoppeld aan de ondertekening van de DMA.

Als u als klant de DMA wilt opzeggen of vragen heeft over de DMA, neem dan contact op met de verkooporganisatie bij een erkende Volvo-dealer.

Wilt u de services en de Data Management Agreement opzeggen?

Als u de Data Management Agreement en de services wilt opzeggen, vult u het onderstaande formulier in, ondertekent u dit en stuurt u een gescande kopie naar uw dealer. Neem voordat u dit doet, contact op met de verkooporganisatie bij een erkende Volvo-dealer.

Bij verkoop van het voertuig, verandering van eigenaar

Als u uw voertuig overdraagt (verkoop of een andere verandering van eigenaar), hebben we uw steun nodig om de nieuwe eigenaar te informeren zodat deze de Data Management Agreement met Volvo Truck Corporation ondertekent. Als de nieuwe eigenaar niet aan u heeft bevestigd dat een dergelijke overeenkomst is ondertekend, vult u het onderstaande formulier in, ondertekent u het formulier en stuurt u een gescande kopie naar: connected.services@volvo.com

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem of maak een afspraak bij u in het bedrijf.