Het is algemeen bekend dat er wereldwijd een tekort is aan professionele chauffeurs. Het is een uitdaging voor veel bedrijven om chauffeurs aan te trekken en vast te houden. Investeren in het laatste is zeker de moeite waard. Ervaren, gemotiveerde chauffeurs blijken productiever te zijn en efficiënter en veiliger te rijden. Chauffeurs hebben daarmee eenvoudigweg een grote, positieve impact op het bedrijfsresultaat.

Een Volvo-truck is voor chauffeurs al een topervaring als het gaat om veiligheid, weggedrag, rijden en comfort tijdens het rusten. Dus als u in de juiste truck heeft geïnvesteerd, is het essentieel dat u ook investeert in de chauffeur, om te profiteren van alle voordelen van de truck. Onze chauffeurstrainingen kunnen u helpen dit en meer te bereiken. In de training krijgen de chauffeurs de vaardigheden en de kennis om efficiënter en veiliger te rijden. Het resultaat is minder slijtage aan de truck, een lager brandstofverbruik, tevreden en gezondere chauffeurs en uiteindelijk een beter bedrijfsresultaat.

Volvo Trucks biedt verschillende chauffeurstrainingen die meetellen voor de Code 95

Chauffeurstrainingen Code 95

De chauffeurstrainingen van Volvo Trucks helpen chauffeurs om het maximale uit hun truck te halen en veiliger, slimmer en zuiniger te rijden. Bovendien tellen ze mee voor de Code 95.
 

Lees meer over Volvo Trucks' Code 95-trainingen >

De Volvo Truck Start App helpt Volvo-chauffeurs bij het optimaal benutten van alle mogelijkheden van hun Volvo-truck.

Volvo Truck Start App

De Volvo Truck Start App helpt Volvo-chauffeurs bij het ontdekken en optimaal benutten van alle mogelijkheden van hun (nieuwe) Volvo-truck.


Lees meer over de Volvo Truck Start App >

App My Truck - Chauffeursondersteuning - Volvo Trucks Services

My Truck-app

Het voertuig verbinden via een smartphone-app. Met deze functie heeft de chauffeur directe statusinformatie en kan hij het voertuig op afstand bedienen.
 

Lees meer over de app My Truck >

Relevant nieuws en verhalen

Het bos de baas

Hij werd tweede in de wereldfinale van de Volvo Driver Challenge van dit jaar en is een ware meester in zuinig rijden. Chauffeur en eigenaar Bert ‘Knatte’ Johansson weet hoe hij elke druppel brandstof en zijn Volvo-trucks optimaal ...

Tekort aan chauffeurs direct aanpakken

De truckbranche wordt momenteel geplaagd door een tekort aan chauffeurs. In Australië is dit probleem zeer acuut. Peter Voorhoeve, voorzitter en CEO van Volvo Group Australia, en zijn collega's besloten dan ook tot een proactieve benadering....

Hogere productiviteit door chauffeursopleiding

Volvo Trucks-chauffeurstrainingen bieden een mix van specialistische know-how en praktische vaardigheden om de productiviteit te verhogen....

Neem contact op met uw dealer

Neem contact op met uw dealer

Of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel of het repareren en onderhouden van uw truck, uw Volvo Trucks-dealer is er om u te helpen. Bel ons, of nog beter, breng ons een bezoekje.

Vind de dichtstbijzijnde dealer