Trucks

My Truck App

Met de My Truck App heeft u op afstand en met één vinger toegang tot uw Volvo-truck. U kunt het dashboard controleren, het gewenste cabineklimaat instellen, de vergrendelstatus van het portier controleren en reageren op alarmen: waar u ook bent. Krijg persoonlijke toegang tot de nieuwste versie van de app via de stappen hieronder.

Welkom in uw nieuwe cabine

Met de My Truck App is uw Volvo-truck altijd binnen handbereik, waar u ook bent. Met één tik ziet u in de app de laatste status van het dashboard, voor een gemakkelijke dagelijkse inspectie. Ook geeft de My Truck App op afstand toegang tot de functie 'Parkeerklimaat' en voor elektrische trucks tot 'Ready to Run-timers' voor maximale prestaties, meteen vanaf het begin.

Voordelen van de My Truck App

✔ Eenvoudige planning

U kunt brandstof, olie, koelmiddel, vloeistofniveaus en de status van de verlichting controleren. Dit verbetert de voorbereiding van de truck voor een trip en maakt het eenvoudiger om uw dagelijkse werkzaamheden te plannen.

Controleer voor elektrische voertuigen de laadstatus en meldingen, en stel timers in om de accu's voor te verwarmen zodat optimale prestaties zijn gegarandeerd en de accu in goede staat blijft.

✔ Meer comfort

U kunt de standkachel en de koeler van de truck instellen, zodat u altijd het perfecte klimaat heeft voor een comfortabele reis.

✔ Betere beveiliging 

U kunt de status van de portiervergrendeling controleren en pushberichten ontvangen wanneer het alarm afgaat. Hiermee wordt de veiligheid van de truck verbeterd en weet u het meteen als er iets aan de hand is.

My Truck App activeren?

We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor u. U dient hiervoor de volgende stappen te doorlopen:

1. Download het formulier hieronder en vul het in. Dit kan zowel digitaal in Word als op papier.

2. Scan het ingevulde formulier in (of maak een foto) en stuur het naar volvoconnect.nl@volvo.com.

3. U ontvangt binnen 72 uur per e-mail een uitnodiging via Volvo Connect waarmee u een account kunt aanmaken om te kunnen inloggen in de vernieuwde My Truck App. U kunt deze uitnodiging binnen enkele dagen verwachten. In de tussentijd kunt u vast de app downloaden en de demoversie proberen.


4. Na het aanmaken van het account kunt u de app gebruiken.

Volvo Connect - Toegang aanvragen en inloggen in de My Truck App

Liever eerst contact met uw dealer?

Bv. als u nog vragen heeft over de app, het registreren of de facturatie.