Volvo Trucks

NEDERLAND

×
My Truck

Welkom in uw nieuwe cabine

Met de My Truck app heeft u op afstand en met één vinger toegang tot uw Volvo-truck.

Welkom in uw nieuwe cabine

Met de My Truck app heeft u op afstand en met één vinger toegang tot uw Volvo-truck. U kunt het dashboard controleren, het gewenste cabineklimaat instellen, de vergrendelstatus van het portier controleren en reageren op alarmen: waar u ook bent. De app is beschikbaar voor de Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM en Volvo FMX. Dit is volgens ons de gemakkelijkste manier om uw dagelijkse werkzaamheden te verbeteren.

Welkom in uw nieuwe cabine

Drie redenen voor My Truck

Eenvoudigere planning

U kunt het peil van de brandstof, motorolie, koelvloeistof en andere wisservloeistoffen controleren, en de status van de accu en diverse lampen. Dit verbetert de voorbereiding van de truck voor een trip en maakt het eenvoudiger om uw dagelijkse werkzaamheden te plannen.

Meer comfort

U kunt de standkachel en de standkoeler van de cabine instellen en plannen. Met andere woorden u krijgt altijd het klimaat dat nodig is voor een aangename en comfortabele reis.

Betere beveiliging

U kunt de status van de portiervergrendeling controleren en pushberichten ontvangen wanneer het alarm afgaat. Hiermee wordt de veiligheid van de truck verbeterd en weet u het meteen als er iets aan de hand is.

My Truck

Neem contact op met uw dealer

Wilt u de My Truck-app activeren? Neem contact op met uw dealer.