Download de brochure en ontdek de voordelen

Brochure Volvo-truckverzekering(PDF, 1.3 MB)

Bescherming voor u en uw truck

Wij begrijpen uw bedrijf. We kennen uw bedrijfstak. We kennen de risico's die u loopt en weten welke bescherming u nodig heeft. Van één enkele truck tot een heel wagenpark. Nieuw en tweedehands. Verkrijg eersteklas bescherming tegen financiële risico's van onze verzekeringsdeskundigen.

De zekerheid van onze verzekeringen:

  • Verzekeringsoplossingen op maat van de klant
  • Mogelijkheid tot verzekeren van één enkele truck tot een heel wagenpark
  • Een uitgebreide bescherming tegen gebeurtenissen die niemand verwacht
  • Een snelle afhandeling van schadeclaims
  • Korting op Casco Eigen Risco en premie
  • Dekking die in de meeste Europese landen geldt
  • Reparatie met originele Volvo-onderdelen
  • Safety cover
  • GAP cover
Bescherm uw bedrijf

Cascoverzekering

VEILIG GEVOEL

Laat pech uw bedrijf niet om zeep helpen. Kies voor onze eersteklas bescherming tegen schade, diefstal, brand of vandalisme.

Aansprakelijkheidsverzekering van Volvo Trucks

Aansprakelijkheidsverzekering

VERPLICHTE BESCHERMING

Ongevallen gebeuren nu eenmaal. Maar als ze plaatsvinden, vrijwaart onze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering u van claims van anderen. U bent wettelijk verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Wij kunnen u helpen om dit te realiseren.

GAP-dekking

GAP-dekking

GEMOEDSRUST

Onze GAP-verzekering dicht het gat tussen marktwaarde en restschuld. Bij schade blijkt vaak dat er een aanzienlijk verschil is tussen de marktwaarde van het voertuig en de resterende afschrijving. Dit veroorzaakt een financieel tekort waar u niet op zit te wachten. Zeker niet wanneer uw bedrijfsvoering directe vervanging van het schadevoertuig noodzakelijk maakt. GAP-verzekering (Guaranteed Asset Protection) biedt de zekerheid dat dit financieel tekort wordt overbrugd, waardoor u de truck snel en eenvoudig kunt vervangen. Verkrijgbaar op onze financieringscontracten.

We passen onze verzekeringspakketten aan uw behoeften aan

Aanvullende verzekeringen

AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN

Wij begrijpen de transportbranche. Wij kennen uw risico's. We bieden een extra reeks verzekeringsmogelijkheden voor uw bedrijf, zoals bijvoorbeeld transport- bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of Safety Cover.
Met het Volvo Safety Pakket voorkomt u ongewenste aanrijdingen. Volvo Trucks beloont uw investering met de Safety Cover. Deze dekking biedt u financiële zekerheid bij een totaalverlies. Wanneer u dit in het eerste jaar overkomt biedt de Safety Cover u de zekerheid van de aanschafwaarde van een nieuwe Volvo. Wanneer u te maken krijgt met een totaalverlies in het tweede of derde levensjaar biedt de Safety Cover een vaste afschrijving van 1,5 % per maand. Uw uitkering is in alle gevallen hoger dan de dag- of boekwaarde van uw Volvo-truck.

Financial Services - neem contact met ons op

Volvo Financial Services

Onze financiële deskundigen helpen u met een oplossing op maat.

Neem contact op met Volvo Financial Services