Trucks

Verzekeringen

Neem geen risico. Bescherm uw bedrijf tegen financiële risico's.

Bescherming voor u, én voor uw truck
 

Voorkom problemen en bescherm uw bedrijf tegen financiële risico's. Bij Volvo Financial Services kennen we de transportsector en de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd. Of u nu één truck heeft of een wagenpark, met nieuwe of met gebruikte trucks, wij kunnen u de gewenste bescherming bieden. U kunt rekenen op een serie hoogwaardige verzekeringsproducten die nauwkeurig op uw behoeften zijn afgestemd. Als het spaak loopt, is één telefoontje voldoende om volledige ondersteuning te krijgen.

Uitgebreide dekking

Veilig gevoel

Laat pech uw bedrijf niet om zeep helpen. We bieden eersteklas bescherming tegen schade, diefstal, brand of vandalisme.

Aansprakelijkheidsverzekering

Bescherming vereist

Ongevallen gebeuren nu eenmaal. Maar als ze plaatsvinden, vrijwaart de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering u van claims van anderen. Deze verzekering is wettelijk verplicht.

Guaranteed Asset Protection (GAP)

Gemoedsrust

Het ergste kan gebeuren: uw truck kan worden gestolen of als total loss worden beschouwd. In dat geval dekt de verzekering de huidige marktwaarde van de truck. Dat bedrag is vaak minder dan de uitstaande kosten voor uw financiering. Met de GAP-dekking (Guaranteed Asset Protection) zorgt u ervoor dat u uw uitstaande schulden kunt betalen. Verkrijgbaar op onze financieringscontracten.

Aanvullende verzekering

Afgestemd op uw behoeften

Heeft u speciale zorgen of wensen? We bieden een reeks aanvullende verzekeringsmogelijkheden voor uw bedrijf.

Volvo Financial Services biedt geen belasting- of boekhoudkundig advies. Vraag uw belastingconsulent of accountant om meer informatie over uw eigen situatie.

Advies nodig over financiering of verzekering?

Vraag een vrijblijvend consult aan en leer alles over de verschillende mogelijkheden.