Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Volvo-servicecontracten

Een Volvo-servicecontract houdt u op de weg. Een verlaging van de uitval en de totale eigendomskosten en een verbetering van de operationele controle zorgen ook voor betere resultaten.

Goed voor uw bedrijf

Door onderhoud waarvan de planning en de prijs van tevoren zijn overeengekomen, krijgt u een betere operationele controle en meer zicht op uw bedrijfsactiviteiten. U bespaart hiermee tijd en geld op de administratie. Een goed onderhouden truck is bovendien betrouwbaarder en zuiniger. Het resultaat: lagere eigendomskosten en minder werk voor u, zodat u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf.

Goed voor uw truck

Om uw trucks in een optimale conditie en zo winstgevend mogelijk te houden, wordt deze onderhouden door gecertificeerde Volvo-monteurs. Ze beschikken over een volledig assortiment Volvo-gereedschappen en alle benodigde diagnoseapparatuur en databasesystemen. Ze maken uitsluitend gebruik van originele Volvo-onderdelen. En om uw bedrijfswerkzaamheden zo min mogelijk te verstoren, streven ze ernaar de werkzaamheden uit te voeren wanneer u dat het beste uitkomt. 

Kies het contract dat bij u past

Onderhoud afgestemd op uw eisen

Begin met een onderhoudsschema

Maximale beschikbaarheid begint met een gratis onderhoudsschema. We leren uw truck en uw bedrijf goed kennen en bepalen samen met u het juiste onderhoudsniveau. Vervolgens komen we een onderhoudsschema overeen waarmee u het maximale uit elke kilometer kunt halen.

Welk contract past het beste bij u?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer heeft de antwoorden. Loop even binnen of bel hem om met uw onderhoudsschema te starten.