Trucks

Verbeter de beschikbaarheid van uw truck en breng uw business naar een nieuw level

Volvo-Servicecontracten

Wilt u weten hoe satellietcommunicatie en kunstmatige intelligentie uw truck 24/7 kunnen monitoren om ongeplande stops en ongeplande reparatiekosten te voorkomen? Met een Volvo-servicecontract kunt u profiteren van connectivity-oplossingen zoals Real Time Monitoring en Connected Service Planning, waardoor er een wereld aan mogelijkheden ontstaat om de beschikbaarheid en productiviteit van uw trucks te verhogen.

Kies uw niveau van ondersteuning

Maximale uptime & flexibiliteit
Volvo Gold
Maximale beschikbaarheid – alle reparaties en preventief onderhoud
  Real Time Monitoring
  Facturatie o.b.v. werkelijke kilometers
  Ook beschikbaar voor Electric
  Connected Service Planning
  Onderhoud & Controles
  Aandrijflijnreparaties
  Overige reparaties
  Slijtagecomponenten
  Uptime Services
Meer informatie
Volvo Blue
Preventief onderhoud en een serviceplan op basis van het daadwerkelijke gebruik van uw truck
  Connected Service Planning
  Onderhoud & Controles
Meer informatie
Volvo Uptime Care
Een serviceplan gebaseerd op het daadwerkelijke gebruik van uw truck
  Connected Service Planning
Meer informatie

Vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie?

We geven u graag alle antwoorden op uw vragen.

Wat is Real Time Monitoring?

Met een Volvo Gold Contract met Real Time Monitoring blijft u de concurrentie een stap voor. Tegenwoordig is elke Volvo-truck uitgerust met de meest geavanceerde telematica- en diagnosesystemen van de sector. In combinatie met de nieuwste connectiviteitstechnologie kan Volvo Trucks kritieke componentgegevens op afstand en in real-time monitoren en analyseren, en voorspellen wanneer een storing zal optreden. De gegevens worden verzonden naar een Volvo Trucks International Uptime Center waar ze worden verwerkt en geanalyseerd. Eventuele waarschuwingen worden doorgegeven aan de eigen dealer, of via een nationaal Uptime Center, zodat zij preventieve actie kunnen ondernemen voordat er een storing optreedt. Real Time Monitoring is standaard inbegrepen in het Volvo Gold Contract.

Wij kunnen voorzien welke component gaat uitvallen vóórdat het daadwerkelijk gebeurt. Wat zou hebben geleid tot een mogelijke stilstand, is dus te voorspellen.

Bekijk hoe Real Time Monitoring en uptime-services uw truck op de weg houden

Op Volvo-monteurs kunt u rekenen

U kunt rekenen op onze gecertificeerde Volvo-monteurs om uw truck in optimale conditie te houden. We beschikken over de kennis, alle Volvo-gereedschappen en de benodigde diagnose- en databasesystemen om uw werkplaatsbezoek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. En we maken altijd gebruik van originele Volvo-onderdelen.

Het loont om uw truck in topconditie houden

Het loont om uw truck in topconditie houden. Vooraf gepland onderhoud met een aantrekkelijke prijs vermindert het risico van ongeplande stops, geeft u meer grip op de bedrijfsactiviteiten en verbetert de inzichtelijkheid in uw hele bedrijf, waardoor u tijd en geld bespaart op administratieve taken. Een goed onderhouden truck is ook betrouwbaarder, zuiniger en heeft een hogere restwaarde. Het resultaat: lagere eigendomskosten en minder werk voor u, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf.

Welk pakket past het beste bij u?

Vraag een vrijblijvende afspraak aan met uw persoonlijke Volvo Trucks-dealer.