Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Volvo Servicecontracten

Een Volvo Servicecontract houdt u op de weg. Een verlaging van de uitval en de totale eigendomskosten en een verbetering van de operationele controle zorgen ook voor betere resultaten.

Goed voor uw truck

U kunt rekenen op onze gecertificeerde Volvo-technici om uw truck in optimale conditie te houden en uw werkplaatsbezoek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Omdat we de kennis, het volledige assortiment aan Volvo-gereedschappen en alle benodigde diagnose- en databasesystemen in huis hebben. En we maken altijd gebruik van originele Volvo-onderdelen. 

Goed voor uw bedrijf

Het loont om uw truck in topconditie houden. Vooraf gepland onderhoud met een aantrekkelijke prijs vermindert het risico van ongeplande stops, geeft u meer grip op de bedrijfsactiviteiten en verbetert de inzichtelijkheid in uw hele bedrijf, waardoor u tijd en geld bespaart op administratieve taken. Een goed onderhouden truck is bovendien betrouwbaarder en zuiniger. Het resultaat: lagere eigendomskosten en minder werk voor u, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf.

Real Time Monitoring

Tegenwoordig is elke Volvo-truck uitgerust met de meest geavanceerde telematica- en diagnosesystemen van de sector. In combinatie met de nieuwste connectiviteitstechnologie kan Volvo Trucks kritieke componentgegevens op afstand en in real-time monitoren en analyseren, en voorspellen wanneer een storing zal optreden. De gegevens worden verzonden naar een Volvo Trucks International Uptime Center waar ze worden verwerkt en geanalyseerd. Eventuele waarschuwingen worden doorgegeven aan de eigen dealer, zodat deze preventieve actie kan ondernemen voordat er een storing optreedt. Real Time Monitoring is standaard in het Volvo Gold Contract en optioneel beschikbaar in het Blue- en Uptime Care Contract voor de FH, FM en FMX met dieselmotor.

Bekijk hoe Real Time Monitoring en uptime-services uw truck op de weg houden

Kies het contract dat bij u past

Een onderhoudsschema afgestemd op uw truck

Een goed onderhoudsschema houdt rekening met het werkelijke gebruik en de conditie van uw truck. Daar draait het bij Volvo Uptime Care allemaal om. Het is de basis van al onze servicecontracten, en het is ook beschikbaar als een op zichzelf staand onderhoudsschema. Het Volvo Uptime Care Contract omvat Connected Service Planning, waarmee we uw werkplaatsbezoek kunnen inplannen op basis van het werkelijk gereden aantal kilometers en de slijtage aan kritieke onderdelen. Het is een mooie manier om uw kosten te drukken en uw truck op de weg te houden.

Welk contract past het beste bij u?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer heeft de antwoorden. Loop even binnen of bel hem om met uw onderhoudsschema te starten.