Volvo Trucks

NEDERLAND

×

PAARDENVRACHTWAGEN

"ALS JE HET EEN PAARD ZOU VRAGEN, ZOU DIE ZEKER VOOR EEN VOLVO KIEZEN"

Zoekt u een paardenvrachtwagen (ook wel 'horsetruck' of 'paardenwagen')? Dan zit u goed. Volvo Trucks is in samenwerking met andere partijen hofleverancier van paardenvrachtwagens in Nederland. Van groot naar nog groter en van luxe naar nog luxer. Ontdek hier meer over de voordelen van een Volvo-paardenvrachtwagen.

GELEIDELIJK OPTREKKEN DANKZIJ I-SHIFT DUAL CLUTCH

Maximaal Rijcomfort Voor Ruiter En Paard

In de paardensport maken details het verschil. Een optimaal vervoer van uw paarden zorgt ervoor dat ze in topconditie aankomen bij uw concoursen. Het is om die reden dat juist Volvo-trucks zo geschikt zijn als paardenvrachtwagen. Dankzij onze unieke I-Shift Dual Clutch ('s werelds eerste transmissiesysteem met een dubbele koppeling voor zware trucks die een echt soepele, dynamische acceleratie geeft), kunt u heel rustig en gelijkmatig optrekken. Doordat uw paarden nauwelijks iets van het schakelen merken, wordt door de paarden geen energie verspild aan het doorlopend corrigeren van de bewegingen van de truck. Zo staan uw paarden te allen tijde optimaal uitgerust aan de start.

Als je het een paard zou vragen, zou die zeker voor een Volvo kiezen

Veiligheid Van Uw Paarden

Er is geen grotere nachtmerrie dan dat er onderweg iets ernstig mis gaat bij het vervoer van uw paarden. Om de kans op fatale ongelukken met een vrachtwagen te minimaliseren, hebben we tal van verschillende veiligheidssystemen ontwikkeld voor onze trucks. Dit zijn zowel actieve veiligheidssystemen (om ongelukken te voorkomen) als passieve veiligheidssystemen (om de schade van ongelukken te beperken). Kiest u voor een Volvo-truck, dan kiest u voor veiligheid. Voor zowel u als uw paarden.

Meer over Volvo Trucks en veiligheid 

Van Groot Naar Nog Groter En Van Luxe Naar Nog Luxer

Volvo-paardenwagens zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u drie, maar ook wel zeven paarden vervoeren en kunt u voor de perfecte samenstelling van uw interieur kiezen uit tal van mogelijkheden. Een greep uit de opties:

Parketvloer met vloerverwarming

Uitschuifboxen ter uitbreiding van woongedeelte (één druk op de knop)

Badkamer

Tv met schotelantenne

Dubbel geïsoleerde wanden

Ruimte koelkast

Diepvries

Combimagnetron

Keramische kookplaat

Vaatwasser

Natuurstenen aanrechtblad

Verwarming en airconditioning in de paardenruimte

Dakverwarming ter voorkoming van ijs- en sneeuwvorming

Toegang tot paarden van zowel achter als opzij

Zadelkasten incl. liftsysteem

KIES DE LUXE DIE BIJ U PAST

Het interieur van een Volvo-paardenvrachtwagen is
zo luxe als u het zelf wilt maken.

Een greep uit de mogelijkheden

De modellen

Een greep uit de mogelijkheden

Interieur en accessoires