Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Onze classic-trucks

De Classic-reeks met de huidige generatie Volvo-trucks omvat transportoplossingen die zichzelf ruimschoots hebben bewezen en die zijn gemaakt om uw beschikbaarheid en productiviteit te verhogen. De Classic-reeks levert de kwaliteit die u gewend bent van Volvo Trucks en is dit hele jaar nog verkrijgbaar. Vanaf september zal ook de verkoop van de nieuwe Volvo Trucks-modellen van start gaan.

Naast de reguliere modellen, bieden we u nog tijdelijk speciale actiemodellen aan. Zo kunt u nog snel profiteren van het aantrekkelijke Volvo Unlimited-pakket (comfort en luxe), het Fuel Hero Pro-pakket (zuinig rijden met I-Save) en het Safety First Line Pro-pakket (optimale veiligheid).

Volvo FH16 Classic

Ontworpen voor de zwaarste en meest veeleisende toepassingen 

Volvo FH Classic

Gebouwd voor internationaal transport 

Volvo FM Classic

Kan worden aangepast voor bijna elke transportopdracht

Volvo FMX Classic

Voor maatwerk in bouwtransport

Volvo Unlimited Edition focust op comfort en luxe

Profiteer nog tijdelijk van het aantrekkelijke Unlimited-pakket

Volvo FH Fuel Hero

Profiteer nog snel voor het Fuel Hero Pro-pakket met Turbo Compound-motor

Milieubewust rijden?

Tijdelijke edities

Standaard uitvoeringen

Garantie op uw truck

Uw nieuwe Volvo-truck wordt geleverd met 12 maanden garantie op het voertuig en 24 maanden garantie op de aandrijflijn. Samen bieden ze een uitgebreid pakket voordelen die u beschermen tegen fabricagefouten. Elk defect onderdeel wordt volledig gratis gerepareerd of vervangen door een erkende Volvo-werkplaats.

De voertuiggarantie geldt voor een periode van 12 maanden, met een onbeperkt aantal kilometers. De garantie op de aandrijflijn is geldig voor een periode van 24 maanden vanaf de datum van levering of tot 300.000 km. Uw dealer kan u alle details geven over de algemene voorwaarden voor de garantie.

Klaar voor een moderne klassieker?