Trucks

Volvo Selected 
Kies een gebruikte truck waarop u kunt vertrouwen


Een truck kopen is een grote investering. U moet zeker weten dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Wanneer u een Volvo Selected-truck kiest, weet u dat deze grondig is getest om te voldoen aan dezelfde hoge kwaliteits-, prestatie- en veiligheidsnormen die we van onze nieuwe trucks eisen. Omdat elk detail telt.


U kunt rekenen op dezelfde ondersteuning als voor een nieuwe truck. Onze gecertificeerde monteurs gebruiken uitsluitend originele Volvo-onderdelen en hebben toegang tot alle gespecialiseerde apparatuur, diagnostische instrumenten en databasesystemen die nodig zijn om uw truck in topconditie te houden.

Waarom een used truck kopen bij Volvo Selected? 

Wij zijn deskundigen in uw bedrijfstak

Volvo Selected is een officieel aanbod van Volvo Trucks, een van de betrouwbaarste en grootste merken voor zware trucks ter wereld.

Uitgebreid Volvo-netwerk

Wij bieden u een service van hoge kwaliteit binnen ons uitgebreide dealernetwerk dat actief is in ruim 30 Europese landen

Kwaliteit gegarandeerd

U hebt een betrouwbare truck nodig die moet blijven rijden. Wij garanderen dit door uitsluitend originele Volvo-onderdelen van hoge kwaliteit te gebruiken en door het onderhoud altijd te laten uitvoeren door deskundige, door Volvo opgeleide monteurs

Op volvoselected.com vindt u een grote verscheidenheid aan trucks, van Volvo en van andere merken. Ga naar volvoselected.com voor ons actuele aanbod.