Maak kennis met de Volvo FH I-Save

Volvo FH I-Save

Maak kennis met de Volvo FH I-Save met turbo compound-technologie. We bieden u een hogere gemiddelde snelheid en toch een zuinigere truck. Nieuwsgierig?

Ontdek hem hier
Volvo FH LNG: dezelfde prestaties als een diesel, maar 20% minder CO2

Volvo FH LNG: dezelfde prestaties als een diesel, maar 20% minder CO2

Wist u dat de Volvo FH nu naast de reguliere dieseluitvoering ook beschikbaar is in een LNG-variant? Deze biedt exact dezelfde rijprestaties, maar stoot tot 20% minder CO2 uit.

Ontdek hier meer over de Volvo FH LNG
De Volvo FH Unlimited Edition is een speciale versie van de Volvo FH met focus op comfort en luxe

Volvo FH Unlimited Edition: extra comfort en luxe

De Volvo FH Unlimited Edition is een speciale versie van de Volvo FH met extra focus op chauffeurscomfort en luxe. Ontdek hier de belangrijkste extra opties van de Volvo FH Unlimited Edition.

Ontdek hier meer over de Volvo FH Unlimited Edition
Volvo FH Safety Truck: de veiligste vrachtwagen ter wereld

Volvo FH Safety Truck: de veiligste vrachtwagen ter wereld

Met de SAFETY FIRST PRO LINE heeft u in één klap de veiligste truck in handen. Ontdek de inhoud van het pakket hier en vul het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze vertegenwoordigers. Zij hebben op al uw vragen een antwoord.

Ontdek hier meer over de Volvo FH Safety Truck
Volvo Edition2

Volvo Edition2

De Volvo Edition2 is de perfecte combinatie tussen schoonheid, topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency. Een truck die onder alle omstandigheden optimaal presteert. Ziet u uzelf al zitten in uw eigen Volvo Edition2?

Ontdek hier meer over de Volvo Edition2

Onderscheid door ontwerp

Bekijk het onderscheidende ontwerp van de Volvo FH

Opvallende golvende lijnen en aerodynamische rondingen geven de Volvo FH een unieke en doelgerichte uitstraling. Geheel opnieuw ontworpen, maar toch onmiskenbaar een Volvo. Het ontwerp van de truck is een feest voor alle truckers. En levert winst op voor uw wagenpark.

Cabine-interieur: stuur

­

Ruimte. Overzichtelijke oppervlakken. En kwaliteit tot in alle hoeken. Het interieur van de Volvo FH-cabine voelt licht, ruimtelijk en duidelijk Zweeds aan. Het biedt ook een extra kubieke meter ruimte, met veel meer opbergplekken en een ongeëvenaarde mate van comfort en verbeteringen.

Cabinetest op botsveiligheid

Veiligheid is onze specialiteit. Dus doen we het op onze manier

De Zweedse botstest is de zwaarste ter wereld. Internationale wetgeving geeft aan dat de test niet langer noodzakelijk is. Wij zijn het daar niet mee eens.

Maak kennis met 's werelds veiligste Volvo
Op de weg met de Volvo FH

100% beschikbaarheid – een belofte in gouden letters

U moet uw truck op de weg houden. Wij garanderen dat dat gebeurt.

Hoe we zorgen voor 100% beschikbaarheid
Vind de dichtstbijzijnde dealer

De Volvo FH van dichtbij bekijken

Stel een vraag. Zoek een onderdeel. Boek een onderhoudsbeurt. Specificeer uw perfecte truck. U kunt het allemaal ervaren bij uw lokale Volvo Trucks-dealer.

Vind de dichtstbijzijnde dealer