Trucks

Het beste van februari: de belangrijkste artikelen in één overzicht

| Leestijd: 5 min | Leestijd: 5 min
Als Volvo Trucks proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen. Naast het specificeren van de juiste truck doen we dit door zoveel mogelijk nieuws en kennis met u te delen. Wilt u de populairste artikelen van afgelopen maand nog eens lezen? Dit is het beste van februari.
Het beste van februari: de belangrijkste artikelen in één overzicht

Volvo Trucks' I-Shift: na 20 jaar nog steeds een baanbrekende innovatie

Volvo Trucks’ I-Shift bestaat dit jaar 20 jaar. De automatisch schakelende versnellingsbak heeft een revolutie teweeg gebracht op het gebied van brandstofverbruik, prestaties en chauffeurscomfort. En ook twintig jaar na de introductie staat de ontwikkeling niet stil. Lees hier meer.

Alles over CO2-reductie: hoe verlaag ik de CO2-uitstoot van mijn transportbedrijf?

Wat is de actieradius van een elektrische truck?

DHL Freight en Volvo Trucks bundelen hun krachten voor fossielvrij transport over langere afstanden

DHL Freight en Volvo Trucks werken samen om de introductie van zware elektrische trucks voor regionaal transport in Europa te versnellen.

W. Daemen duurzaam naar Duitsland met LNG: "Maut-voordeel gaf de doorslag"

Internationaal transportbedrijf W. Daemen uit Maasbree heeft onlangs twee Volvo FH 460 LNG 4x2-trekkers in gebruik genomen. Het verduurzamen van transport en de Maut-vrijstelling in Duitsland waren de belangrijkste redenen om te kiezen voor LNG-trucks.

Af fabriek elektrisch rijden voor Circulus-Berkel

De eerste Volvo FL Electric voor Circulus-Berkel is onlangs afgeleverd. De elektrische 4×2-bakwagen wordt ingezet voor het uitleveren van containers.

Hoe gaat het opladen en bijladen van een elektrische truck?

Grote order: 1.000 Volvo’s FH I-Save voor Italiaanse transporteur Lannutti

Lannutti Group, een Italiaans transport- en logistiekbedrijf, heeft 1.000 nieuwe Volvo FH-trucks besteld met I-Save. Het bedrijf ziet mogelijkheden om met deze nieuwste brandstof besparende technologie het brandstofverbruik met 10 procent te verminderen en de CO2-uitstoot te verlagen.

Af fabriek oplossingen op maat voor PAX Bouw- en Industrieservice

PAX Bouw- en Industrieservice uit Heerenveen heeft onlangs twee nieuwe Volvo FH-trekkers in gebruik genomen. Het gaat om zwaartransporttrekkers met 540 pk.

Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden voor chauffeurs?