Trucks

Iedere druppel telt

INTERNATIONAAL TRANSPORT

In het internationaal transport legt u grote afstanden af met een hoge snelheid en levert op tijd af. U heeft dus een aandrijflijn nodig die elke druppel brandstof efficiënt gebruikt, zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit. U bent namelijk op zoek naar een zo gunstige mogelijke Total Cost of Ownership (TCO). Daarnaast is de cabine zowel uw werkplek als uw thuis onderweg. Kies daarom een veilige en comfortabele oplossing. Hieronder vindt u de Volvo-trucks die geschikt zijn voor uw internationaal transport.

Uiteraard verschilt de precieze specificatie van de truck per transportonderneming, dus we adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over de juiste truck voor uw internationale transporttaken.

Ervaringen van klanten

We letten bij de configuratie op comfort, veiligheid en verbruik. Op alle punten scoort Volvo Trucks uitstekend. Ook is uiteraard de algehele prijskwaliteitsverhouding van belang. Ons wagenpark bestaat uit eenheden die gemiddeld drie jaar oud zijn. Volvo past uitstekend in die strategie; de afschrijving is praktisch nihil.
Omdat we veel routes door de bergen rijden, hebben we voertuigen nodig die krachtige prestaties leveren maar met een laag brandstofverbruik.

Belangrijke features van Volvo Trucks voor uw internationaal transport

Ontdek de oplossingen die zijn gemaakt om u het leven gemakkelijker te maken en uw bedrijf beter te laten presteren.

Brandstof besparen met I-Save
Neem heuvels en hellingen in een hogere versnelling, terwijl u brandstof bespaart zonder snelheid te verliezen en soepeler kunt rijden.

Optimaliseren met I-See
I-See gebruikt topografische gegevens om de snelheid en schakelmomenten op uw ritten te optimaliseren voor brandstofefficiency.

Veilig afdalen met de strekrem 
Truck en volledig geladen trailer rijden een helling omlaag. De strekrem schakelt de wielremmen op de trailer in om de voertuigcombinatie recht te laten rijden en scharen te voorkomen.

Dynafleet Fuel & Environment
Met de services van Fleet Management kunt u de prestaties van uw trucks en de efficiency van uw chauffeurs gemakkelijk volgen. De service is snel en nauwkeurig en helpt u potentiële besparingen herkennen.

Volvo Dynamic Steering zoals u het wilt
Bent u op zoek naar perfecte stabiliteit en controle bij alle snelheden, terwijl uw schouders minder worden belast? Of wilt u ondersteuning om slippen en onbedoeld wisselen van rijstrook te voorkomen? Bekijk Volvo Dynamic Steering eens van dichterbij.

Dubbel accusysteem
Kies voor een accusysteem dat zorgt voor een hoog verblijfcomfort aan boord, zonder dat dit gevolgen heeft voor het startvermogen de volgende ochtend.

Rijden op LNG
Onze trucks rijden op LNG (vloeibaar aardgas) waarmee u direct uw CO2-voetafdruk vermindert zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit. Ze geven u ook de mogelijkheid uw brandstofkosten te verlagen.

Globetrotter-cabines: een stap in de ruimte
We hebben het concept van de Globetrotter-cabine tientallen jaren geleden bedacht om het leven onderweg comfortabeler en veiliger te maken. Met een stahoogte tot 220 cm, comfortabele slaapfaciliteiten en veel slimme opbergmogelijkheden voor alle spullen die u nodig heeft voor het leven onderweg.

I-Shift Dual Clutch
De I-Shift Dual Clutch biedt een constante stroom van kracht voor een andere manier van rijden en een hogere productiviteit.

Persoonlijk advies nodig?