Volvo Trucks-oplossingen voor langeafstandstransporten

Internationaal transport

In het internationaal transport legt u grote afstanden af met een hoge snelheid en levert op tijd af. U heeft dus een aandrijflijn nodig die elke druppel brandstof efficiënt gebruikt, zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit. U bent namelijk op zoek naar een zo gunstige mogelijke Total Cost of Ownership (TCO). Daarnaast is de cabine zowel uw werkplek als uw thuis onderweg. Kies daarom een veilige en comfortabele oplossing. Hieronder vindt u de Volvo-trucks die geschikt zijn voor uw internationaal transport.

Uiteraard verschilt de precieze specificatie van de truck per transportonderneming, dus we adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over de juiste truck voor uw internationale transporttaken.

We letten bij de configuratie op comfort, veiligheid en verbruik. Op alle punten scoort Volvo Trucks uitstekend. Ook is uiteraard de algehele prijskwaliteitverhouding van belang. Ons wagenpark bestaat uit eenheden die gemiddeld drie jaar oud zijn. Volvo past uitstekend in die strategie; de afschrijving is praktisch nihil.

Marwin Melis

Directeur Melis Internationaal Transport

Contactpersoon lange afstanden

Services die bij u passen

Maak kennis met onze reeks services en wat die kunnen betekenen voor uw bedrijf.

Meer over Volvo Truck-services