Trucks

Uw winstgevendheid bepalen

AANDRIJFLIJN nieuwe volvo fh

Het juiste vermogen en de controle over de zaken die u moet vervoeren en de plaatsen waar u moet zijn. De mogelijkheid om de aandrijflijn van uw Volvo FH aan te passen aan uw opdrachten was nog nooit zo nauwkeurig. U komt nooit vermogen te kort en wij zorgen ervoor dat u brandstof op de meest efficiënte manier gebruikt. Haal er meer uit dan u erin steekt. Dat is winstgevendheid. 

Motoren

Het kloppend hart van de Volvo FH-aandrijflijnen wordt gevormd door onze reeks D13 stap E-motoren, verkrijgbaar met 420 pk, 460 pk, 500 pk of 540 pk. Wij bieden ook versies met 420 pk, 460 pk en 500 pk met Turbo Compound-technologie, die nog meer koppel levert voor een beter brandstofverbruik. Dan zijn er nog (Bio-)LNG-motoren tot 500 pk. En ten slotte, maar zeker niet ten minste, hebben we de Volvo FH Electric met 450 kW of 666 pk puur elektrisch vermogen. Welke past het beste bij u en uw bedrijf?

Rijeigenschappen

Welke aandrijflijn u ook kiest voor uw Volvo FH, u hebt bij elke snelheid de beschikking over een indrukwekkend koppel. Dit resulteert in uitstekende rijeigenschappen, een hoge brandstof‑ en energie-efficiëntie, en een kleine voetafdruk.

I-Shift

I-Shift is de automatisch schakelende versnellingsbak van Volvo Trucks hele reeks geautomatiseerde versnellingsbakken die het rijden eenvoudiger, veiliger en comfortabeler maakt. Er hoeft niet te worden geworsteld met een zwaar koppelingspedaal en een versnellingshendel. Elk schakelmoment verloopt automatisch perfect getimed. Met een reeks nieuwe rijprogramma's kunt u I-Shift afstemmen op uw eisen. Voor de Volvo FH is I-Shift ook verkrijgbaar met kruipversnellingen of met I-Shift Dual Clutch.

Meer over I-Shift 

Stel uw ideale Volvo FH samen

Nieuwsgierig naar de Volvo FH?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.