Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Belangrijke informatie nieuwe modellen

De wereldwijde truckindustrie en haar toeleveranciers hebben hun activiteiten beperkt. De reden hiervoor zijn de maatregelen die landen hebben genomen om de verspreiding van het Corona-virus te vertragen. Als gevolg hiervan is de verkoopstart van onze nieuwe truckmodellen (Volvo FH, FH16, FM en FMX) uitgesteld tot september. De huidige modellen blijven het hele jaar verkrijgbaar. Wilt u meer informatie? Laat dan uw contactgegevens achter zodat wij u z.s.m. persoonlijk kunnen informeren.

00

Days

00

Hours

00

Minutes

00

Seconds

De nieuwe Volvo FH16 – perfecte balans tussen vermogen en comfort

Wanneer u op zoekt bent naar het beste. De Volvo FH16 geeft u het vermogen dat nodig is om efficiënt te werken, en een hoog comfortniveau. Dit icoon in de transportwereld is al jaren een betrouwbaar hulpmiddel voor vele klanten zoals u, en is nu beter dan ooit. Indien nodig kan de truck een combinatiegewicht tot 325 ton aan.

Maximaal comfort

Bekijk hier het nieuwe interieur

Vermogen afgestemd op uw opdrachten

Aandrijflijnen tot 750 pk tot uw beschikking

De kracht van vooruitgang

Bekijk het nieuwe exterieur

Beknopte feiten

Motorvermogen: 550–750 pk
Vijf cabineformaten
Diesel en HVO
Trekker of bakwagen
Gedetailleerde info in specificaties

Afgestemd op uw productiviteit

Een chassis gemaakt voor uw werk

Uitgebreide reeks services

Optimaliseer uw werkzaamheden

Bekijk een overzicht van de Volvo FH16 in de interactieve brochure

Cabineopties voor de Volvo FH16

Belangrijkste features van de Volvo FH16

Wat zegt men over de Volvo FH16?

Door de bijna 50 jaar samenwerking met Volvo hebben we mooie successen kunnen boeken. Ik bezit een perfecte truck voor bomen- en houttransport. Er is geen betere.

Services die uw bedrijf ondersteunen

ACCESSOIRES VOOR UW TRUCK

Personaliseer uw truck met de juiste accessoires

Veelgestelde vragen over de Volvo FH16

Het vermogen en de capaciteit om extreem zware ladingen te vervoeren, heeft de Volvo FH16 populair gemaakt voor bomen- en houttransport, mijnbouw en zwaar transport. Maar hij kan ook worden geconfigureerd als een snelle, comfortabele truck voor internationaal transport, om maar een voorbeeld te noemen.

Voor echt zware omstandigheden waarbij aandrijving op alle wielen nodig is, raden we de Volvo FMX aan. U kunt uw Volvo FH16 ook krijgen met een robuust tandemstel, dat een geweldige combinatie biedt van laadvermogen, tractie en brandstofefficiency.

Dat hangt ervan af hoe lang u bent. Onze Globetrotter-cabine biedt een maximale stahoogte van 205 cm, maar als ruimte uw prioriteit heeft, kunt u kiezen voor de Globetrotter XL of de Globetrotter XXL-cabine. Ze bieden allebei een stahoogte van 220 cm. De laatste is voorzien van een breder bed en is onze ruimste keuze.

Het is een van de meest comfortabele trucks die er zijn. U heeft veel ruimte, een comfortabel bed en een aangenaam klimaat, ongeacht de buitentemperatuur. Zelfs als u veel stroomverbruikende apparatuur inschakelt, hoeft u zich de volgende ochtend geen zorgen te maken over de toestand van de accu, want de Volvo FH16 is leverbaar met dubbele accu's en afzonderlijke circuits voor verblijfsfuncties en de motor.

Ja, dat kan! Al onze D16-motoren kunnen rijden op HVO en sommige op biodiesel. Afhankelijk van uw keuze kunt u uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen.

BEKIJK DE VOLVO FH16 VAN DICHTBIJ BIJ UW DEALER

Vragen over de Volvo FH16?