Trucks

Wat is I-Save?

De Volvo FH met I-Save is onze ultieme langeafstandstruck. De FH I-Save is voorzien van de nieuwe Turbo Compound motor en het Long Haul Fuel-pakket. Met I-Save kunt u uw brandstofkosten tot 10%* te verlagen, zonder in te leveren op productiviteit en rijcomfort.
I-Save

Wat maakt I-Save zo zuinig?

Onze D13TC-motor met Turbo Compound techniek biedt 300 Nm extra koppel, waarmee uw gemiddelde snelheid omhoog gaat en uw brandstofverbruik omlaag. Naast onze meest efficiënte motor ooit, bevat I-Save het uitgebreide Long Haul Fuel-pakket.

Dit pakket bevat bevat het verbeterde I-See op basis van kaarten, I-Shift met geoptimaliseerde software voor internationale transporten, I-Cruise met I-Roll, nieuwe zuinige achterassen, motoruitschakeling bij stationair draaien en stuurbekrachtigingspomp met variabele opbrengst. Hoe verder u rijdt, hoe meer I-Save u oplevert, hoe leuker het wordt.

 

 

* De claim voor brandstofefficiency wordt berekend door de kosten van diesel en AdBlue voor de nieuwe reeks I-Save D13TC Euro 6 Step E met het pakket FUELECO+ te vergelijken met Classic D13 eSCR Euro 6 Step E zonder de voorzieningen in het Fuel-pakket. Het werkelijke brandstofverbruik kan variëren, afhankelijk van vele factoren, zoals de rijsnelheid, het gebruik van cruisecontrol, de voertuigspecificatie, voertuigbelasting, werkelijke topografie, de ervaring van de chauffeur, het voertuigonderhoud en de weersomstandigheden.