Trucks

Het beste van november: de belangrijkste artikelen in één overzicht

| Leestijd: 5 min | Leestijd: 5 min
Als Volvo Trucks proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen. Naast het specificeren van de juiste truck doen we dit door zoveel mogelijk nieuws en kennis met u te delen. Wilt u de populairste artikelen van afgelopen maand nog eens lezen? Dit is het beste van november.
Het beste van november: de belangrijkste artikelen in één overzicht

De CO2 Roadmap van Volvo Trucks

Klimaatverandering verandert in snel tempo de manier waarop we leven. Er worden wereldwijd strenge doelen gesteld om de impact op het klimaat te verminderen. Hoe komen we er? En welke brandstof gaat de transportsector in de toekomst gebruiken? Volvo Trucks maakte een CO2-roadmap die richting geeft.

Fossielvrij vervoer bloemen en planten met Volvo FH Electric LZV voor Bernhard Transport

Voor het geconditioneerd vervoer van bloemen en planten naar verschillende distributiecentra door heel Nederland gaat Bernhard Transport een Volvo FH Electric LZV inzetten.

Verdere verbetering van brandstofefficiëntie en rijprestaties Volvo Trucks-aandrijflijnen

Volvo Trucks introduceert verschillende nieuwe updates voor zijn 11- en 13-litermotoren die zorgen voor een nog lager brandstofverbruik in combinatie met gunstige rijeigenschappen.

Volvo FE Electric voor KWS

KWS Infra Amsterdam-Utrecht heeft onlangs in samenwerking met Vrijbloed Transport een Volvo FE 6x2 Electric in gebruik genomen.

Binnenkort ook nieuwe Volvo-trucks voor Van der Werff Logistics in Brabant

Van der Werff Logistics heeft onlangs een order getekend voor 22 Volvo-trucks. Naast duurzaamheid en veiligheid was de chauffeurstevredenheid de voornaamste reden om voor Volvo-trucks te kiezen.

Nieuwe algemeen directeur Volvo Group Truck Center

Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de Volvo-organisatie waarvan de laatste 20 jaar als Algemeen Directeur van Volvo Group Truck Center (VGTC), gaat Kees Visser per 1 januari 2022 met pensioen. Hij wordt opgevolgd door de huidige commercieel directeur van Volvo Trucks Nederland, Roeland Ruygt.