Trucks

STUKGOEDTRANSPORT

Zit u in het stukgoedtransport? In het stukgoedtransport heeft u behoefte aan een truck met een groot laadvermogen en een aandrijflijn die elke druppel brandstof efficiënt gebruikt zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit. U bent namelijk op zoek naar een truck met een zo gunstige mogelijke Total Cost of Ownership (TCO). Daarnaast is de cabine zowel uw werkplek als uw thuis onderweg. Kies daarom een veilige en comfortabele oplossing. Hieronder vindt u de Volvo-trucks die per definitie geschikt zijn voor uw stukgoedtransport.

Uiteraard verschilt de precieze specificatie van de truck per transportonderneming, dus we adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over de juiste truck voor uw stukgoedtransport.

Deze modellen zijn geschikt voor stukgoedtransport

Volvo onderscheidt zich door betrouwbaarheid. Je kunt bijvoorbeeld zorgeloos van onderhoudsbeurt naar onderhoudsbeurt rijden. Voor ons is dat erg belangrijk.
De nieuwe Volvo FM biedt de chauffeur veel comfort door de ruime cabine en uitstekend zicht rondom. Zo heeft de Volvo een het extra scherm en een dodehoekcamera. De trucks zijn ook voorzien van Volvo Dynamic Steering en dat blijkt in de praktijk voor ons werk fantastisch te zijn. Overigens kan de chauffeur door het verstelbare stuur met neck-tilt makkelijk een goede zitpositie instellen. Tot slot is de in- en uitstap van de Volvo FM een belangrijk argument, deze is met twee treden echt uniek.
We kiezen vol overtuiging voor Volvo LNG-trucks, die we in eerste instantie vooral inzetten op een aantal vaste distributieroutes naar Scandinavië en België. Deze oplossing is goed voor het milieu, omdat de CO2-uitstoot van een Volvo LNG-truck 20 procent lager is dan van een vergelijkbare dieseltruck, en levert een sluitende en dus duurzame business case op.

Persoonlijk advies nodig

We komen graag met u vrijblijvend in contact om de mogelijkheden te bespreken. In een persoonlijke afspraak geven we u graag meer informatie en een advies of offerte op maat. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m. contact met u op.