Trucks

TANK- EN SILOTRANSPORT

Tanktransport is over het algemeen onder te verdelen in gevaarlijk en niet-gevaarlijk tanktransport. Of u nu actief bent in het vervoer van gevaarlijke stoffen (zie ook ADR-transport) of in het vervoer van ongevaarlijke stoffen, één ding is zeker: iedere kilogram telt. Het configureren van een truck met een zo laag mogelijk eigen gewicht en daarmee een zo hoog mogelijk laadvermogen is van cruciaal belang in de maximalisering van uw winst. Bij Volvo Trucks doen we er alles aan om onze klanten van de beste truckspecificatie te voorzien. Zo hebben we een unieke 'Light Concept-truck' ontwikkeld voor onze klanten zoals u. We adviseren u in een persoonlijke afspraak graag over de voor u meest winstgevende en veilige oplossing voor uw eigen tanktransporten.

Hoe we Schenk Tanktransporten hielpen de winst te maximaliseren

Volvo Trucks begrijpt wat belangrijk is voor ons en probeert daar op allerlei manieren aan bij te dragen. Veiligheid, TCO (Total Cost of Ownership), leeggewicht, uitstraling en chauffeurscomfort zijn de belangrijkste criteria wanneer we investeren in trucks. Daarom vormen de lichtgewicht voertuigen een goede investering.

Deze modellen zijn geschikt voor tank- en silotransport

Persoonlijk advies nodig?

We komen graag met u vrijblijvend in contact om de mogelijkheden te bespreken. In een persoonlijke afspraak geven we u graag meer informatie en een advies of offerte op maat. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m. contact met u op.