Trucks

AFVALinzameling en openbare dienstverlening

In de afvalinzameling en openbare dienstverlening heeft u veel korte stops, stapt u vaak in en uit, en vinden er veel activiteiten rondom het voertuig plaats. U zoekt daarom een truck met een lage instap en een goed zichtveld (o.a. door een lage uitsnede van de ramen). Ook dienen er tal van verschillende integratiemogelijkheden m.b.t. de opbouw (hardware) te zijn, om aan uw specifieke wensen te voldoen. Vanwege de steeds strengere milieu-eisen zoekt u daarnaast naar een manier om de uitstoot van uw transporttaken te minimaliseren. Eén van de manieren om dit te realiseren is de aanschaf van een elektrische truck voor afvalinzameling.

Bekijk hieronder onze aanbevolen trucks voor afvalinzameling en openbare dienstverlening. We adviseren u daarnaast graag in een persoonlijk gesprek over de beste transportoplossing voor uw behoeften.

Er is ons een totaalconcept geleverd, één merk voor het complete chassis. Onze trucks worden in ons werk zwaar belast en moeten daarbij veel steken, sturen en remmen; dat vraagt grote technische betrouwbaarheid van de truck als geheel.
Wij zijn verheugd over de samenwerking met Volvo Trucks waarmee we als eerste organisatie wereldwijd een elektrisch inzamelvoertuig, dat af fabriek wordt geleverd, in gaan zetten.
Van Kaathoven gelooft in duurzame technologie en past deze toe waar mogelijk. De afvaltender van de gemeente Meierijstad bood ruimte om duurzame innovaties toe te passen. Na gedegen onderzoek zijn we tot de keuze van een Volvo FE Electric gekomen

Bedrijven die kozen voor een elektrische truck

Laatste nieuws

Latest Press Release

Overweegt u de aanschaf van een elektrische truck?

De Volvo FE Electric en FL Electric zijn 100% elektrische vrachtwagens en bij uitstek geschikt voor afvalinzameling en andere stadstaken.

Persoonlijk advies nodig?

We komen graag met u vrijblijvend in contact om de mogelijkheden te bespreken. In een persoonlijke afspraak geven we u graag meer informatie en een advies of offerte op maat. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m. contact met u op.