Trucks

Welkom op het werk

Cabine-interieur Volvo FE

De cabine van de Volvo FE biedt een geweldige werkomgeving voor professionele transporteurs die actief zijn in drukke steden. Welke cabine u ook kiest, de instap is altijd gemakkelijk. Eenmaal binnen maakt het ruime interieur met goed afgestemde functies dit tot een comfortabele werkplek.

Zicht rondom

De lage rijpositie, de grote voorruit en de extra, verlaagde ruiten in de portieren zorgen ervoor dat u zeer nauw contact heeft met de omgeving rondom het voertuig. Het uitstekende zicht dichtbij en rondom maken de Volvo FE tot een veilige metgezel in de stad.

Extra ruiten en zicht

Bestel uw Volvo FE met extra ruiten in het onderste deel van de portieren en achter de portieren. Deze geven een nog beter zicht op het gebied dichtbij de truck.

Voordelen Low Entry-cabine

De Volvo FE Low Entry-cabine is ontworpen voor werkzaamheden met frequente starts en stops, zoals afvalinzameling, distributietransporten en bouwwerkzaamheden. Met een comfortabele lage instap en een portier dat met 90 graden een opening geeft tot 440 mm, kunt u gemakkelijk in- en uitstappen. Met als resultaat minder inspanning en vermoeidheid, en een verbeterde productiviteit.

Twee of vier stoelen?

De cabine met lage instap kent twee uitvoeringen. De doorloopuitvoering biedt een vlakke vloer in de hele cabine en een capaciteit tot vier stoelen. Als één passagier voldoende is, is er de uitvoering met een luchtgeveerde passagiersstoel en een motortunnel. Dit is een uitstekende keuze voor distributietaken in de stad en bouwtransporten.

Inklapbaar passagiersportier

De cabine met lage instap heeft een gewoon portier of een inklapbaar portier Get inklapbare portier biedt een brede opening en een lage instap, waardoor de toegang veiliger en gemakkelijker wordt in omgevingen met druk verkeer.

Ergonomisch gedacht

Instrumenten, schakelhendel, bedieningselementen en opbergruimte. In de Volvo FE zit alles wat u nodig hebt om uw werk te doen precies waar u dit verwacht. Dat betekent minder bewegingen. Minder rekken en strekken. Zo blijven uw handen langer aan het stuur en kunt u uw ogen gericht houden op wat er rondom de truck speelt.

Perfecte zitplaatsen

De ergonomische stoelen van de Volvo FE zitten perfect, met geïntegreerde hoofdsteun en veiligheidsgordel. Het bekledingsmateriaal geeft uitstekende vuilbestendigheid. Zowel de chauffeurs- als de bijrijderstoel kunnen naar wens worden afgesteld.

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem of maak een afspraak bij u in het bedrijf.