Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Geniet van de rit

Cabine-interieur Volvo FE

Een tevreden chauffeur is een effectievere chauffeur. Daarom zorgden we ervoor dat werken in de Volvo FE meer dan ooit voldoening geeft. Stap gemakkelijk in door de handige instap. Eenmaal binnen, ziet u een ruim interieur met goed afgestemde functies, zodat u in uw truck ontspannen en prettig kunt werken. Bekijk het van dichterbij.

Ergonomisch gedacht

Instrumenten. Schakelen. Bedieningselementen. Opbergmogelijkheden. In de Volvo FE bevindt zich alles wat u nodig heeft om uw werk te doen, precies op de plek waar u het nodig heeft. En altijd binnen handbereik. Dat betekent minder bewegingen. Minder rekken en strekken. Uw handen blijven daardoor meer aan het stuur en uw ogen meer op de weg.

Vier cabineformaten

Kies uit vier opties voor de cabine: dagcabine, de kort slaapcabine, de slaapcabine en de low entry-cabine. De slaapcabine is het ruimste model, bij uitstek geschikt voor opdrachten waarbij u moet pauzeren tijdens de werkdag.

Perfecte zitplaatsen

De ergonomische Volvo FE-stoelen zitten perfect, met een stevige verankering, geïntegreerde hoofdsteun en veiligheidsgordel. Het bekledingsmateriaal geeft uitstekende vuilbestendigheid. Zowel de chauffeurs- als de bijrijderstoel kunnen naar wens worden afgesteld.

Schoon houden

Voeg stoelhoezen toe om de originele bekleding van de truck te beschermen en het schoonmaken eenvoudiger te maken. Ze zijn speciaal ontworpen door Volvo en verkrijgbaar in twee kleuren.

Volop ruimte voor uw spullen

Op het dashboard. In de portieren. Boven uw hoofd. Tussen de stoelen. Neem een kijkje in de cabine van de Volvo FE en u zult er een overvloed aan opbergruimte aantreffen. U kunt deze zelfs nog uitbreiden.

Fijne afstelling 

360° overzicht binnenkant

Hieronder staat een interactief overzicht van het interieur van de cabine. Klik op de tekstvakken voor meer informatie. Klik op Volledig scherm voor een nog betere ervaring. De beschreven voorzieningen en functies zijn algemeen en kunnen afwijken van uw specifieke truck.

Maak het u gemakkelijk

Ervaar zelf onze ergonomische benaderingswijze. Uw lokale Volvo Trucks-dealer laat de cabine van de Volvo FE graag aan u zien.