Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Volvo FE

Productieve chauffeurs

Hoe kunt u chauffeurs productiever maken? Verbeter de rijeigenschappen. Zorg voor een gemakkelijke instap en duidelijk zicht. En zorg voor innovatieve, tijdbesparende hulpmiddelen zoals een krachtige aandrijflijn en meer laadvermogen. De Volvo FE is een productiviteitsmachine.

I-Shift – onze slimste versnellingsbak ooit 

I-Shift heeft het vrachtvervoer ingrijpend veranderd. Het is eenvoudig, betrouwbaar en uiterst efficiënt. Chauffeurs vinden het geweldig, omdat er geen zware koppeling is, geen hendel om mee te worstelen en omdat elk schakelmoment perfect getimed verloopt. Bovendien bespaart u met I-Shift tot 5% brandstof, dus ook onder transporteurs is het erg geliefd.

Schakel over op I-Shift

Dynafleet - maximaliseer uw productiviteit 

Locaties, ladingen en niveaus. Rijtijden van de chauffeurs. Voertuigstatus. Emissierapporten. Brandstofverbruik. Dynafleet geeft u in real-time gegevens over al uw trucks. Dit levert maximale productiviteit op en zorgt dat u de juiste beslissingen kunt nemen om de winst te verbeteren.

Maak kennis met Dynafleet

Verhoog uw productiviteit

Neem contact op met uw lokale Volvo Trucks-dealer. Hij weet precies hoe hij u en uw bedrijf zo productief mogelijk kan maken.