Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Productiviteit van chauffeurs met Volvo FL

Hoe kunt u een chauffeur productiever maken? Verbeter het rijden. Verhoog het comfort in de cabine. En geef hem enkele innovatieve, tijdbesparende tools. De Volvo FL is een productiviteitsmachine.

I-Sync - geautomatiseerde eenvoud

Onze I-Sync-transmissie zorgt voor een radicale verandering in het rijden in de binnenstad, met frequent starten en stoppen. Chauffeurs vinden de perfect getimede schakelmomenten geweldig; geen zware koppeling en geen geworstel met een hendel. Het bespaart ook brandstof, dus ook onder transporteurs is het erg geliefd.

Schakel over op I-Sync

De perfecte omgeving – voor werk en ontspanning

Vanaf het moment waarop u in de Volvo FL klimt (met behulp van de geoptimaliseerde lage instap) tot het moment waarop u uitstapt, is alles zo ontworpen dat u onderweg productiever bent. En rustiger aan het einde van de dag.

Neem een kijkje in de cabine

Niet te stuiten

Met betere tractie, meer bodemvrijheid en vergrote oploophoek, is de Volvo FL 4x4 altijd rendabel, op elke ondergrond en onder alle weersomstandigheden.

Een halve ton extra laadvermogen

De Volvo FL met vier cilinders is tussen de 200 en 500 kg lichter dan de vergelijkbare uitvoering met zes cilinders. Met maximaal een halve ton extra laadvermogen verbetert de 4-cilinder D5K-motor uw productiviteit en bedrijfsefficiency aanzienlijk.

Bekijk onze motoren eens van dichterbij

Dynafleet - maximaliseer uw productiviteit

Locaties, ladingen en niveaus. Rijtijden van de chauffeurs. Emissierapporten. Brandstofverbruik. Dynafleet geeft u in real-time gegevens over elke truck in uw bezit, wat maximale productiviteit oplevert en waardoor u de juiste beslissingen kunt nemen om de winst te verbeteren.

Maak kennis met Dynafleet

Verhoog uw productiviteit

Neem contact op met uw lokale Volvo Trucks-dealer. Hij weet precies hoe hij u en uw bedrijf zo productief mogelijk kan maken.