Trucks

Wat is Fuel Advice?

Fuel Advice is een Dynafleet Service van Volvo Trucks waarmee u over uw eigen persoonlijke coach beschikt die u helpt uw brandstofverbruik tot 5% te verlagen. Dankzij de regelmatige follow-up en professionele begeleiding blijft dat ook zo.
Fuel Advice

Ervaar een nieuwe manier om brandstof te besparen

Uw brandstofverbruik verlagen is niet eenvoudig. Het brandstofverbruik laag houden is nog lastiger. Fuel Advice geeft u toegang tot een persoonlijke coach die uw hele wagenpark controleert en u praktisch advies geeft over hoe u uw brandstofkosten kunt verlagen.

 

Hoe werkt Fuel Advice?

Regelmatig ontvangen chauffeurs via e-mail rapporten met persoonlijke adviezen, als hulpmiddel bij het op de lange termijn runnen van een brandstofefficiënt bedrijf. Voor de beste resultaten heeft u de betrokkenheid van management en een Fuel Coach nodig die aan uw bedrijf is toegewezen. Deze communiceert met de brandstofadviseur en fungeert als schakel tussen de brandstofadviseur en de chauffeurs. Naast het vaststellen van gebieden die voor verbetering vatbaar zijn, beantwoordt de brandstofadviseur graag al uw vragen over brandstofbesparing via de helpdesk-ondersteuningsfunctie.