Trucks

Wat is TelematicGateWay (TGW)?

TelematicGateWay is een geavanceerde communicatie-eenheid (TGW) die continu waakt over essentiële onderdelen van de truck. Daardoor is het mogelijk om proactief een reparatie te plannen en ongeplande stilstand te voorkomen.
TelematicGateWay (TGW)

Voorkom ongeplande stilstand
Klanten met een nieuwe Volvo FH of FM én een Volvo Gold contract kunnen nu profiteren van 100% beschikbaarheid en daarmee ongeplande stilstand voorkomen. Deze trucks zijn standaard uitgerust met de geavanceerde communicatie-eenheid TGW oftewel TelematicGateWay, die continu waakt over essentiële onderdelen van de truck. Daardoor is het mogelijk proactief een reparatie te plannen en ongeplande stilstand te voorkomen.

 

Wat is het voordeel van TelematicGateWay?
Nu de werkplaats kan zien wat de werkelijke slijtage is, kan de volgende vervanging indien nodig worden vervroegd of naar achteren worden geschoven. Dit voorkomt overbodige bezoeken aan de werkplaats waardoor de beschikbaarheid van de truck toeneemt. Omdat de werkplaats voortdurend op de hoogte is van de conditie van de truck en de storingscodes van tevoren kan aflezen, kan een werkplaatsbezoek bovendien efficiënter worden voorbereid en sneller worden uitgevoerd.