Trucks

Driver Times

Haal meer uit de beschikbare werkuren van uw chauffeurs. Met Driver Times kunt u zien welke chauffeur het meest geschikt is voor een nieuwe opdracht, welke chauffeur moet pauzeren en voor wie zijn werkdag erop zit. Met deze gegevens binnen handbereik in Volvo Connect kunt u uw inkomsten met dezelfde truckcapaciteit verhogen. Met Driver Times kunt u ook op afstand tachograaf- en chauffeurspasgegevens rechtstreeks naar uw kantoor downloaden.

Belangrijkste voordelen

Stroomlijnt de naleving van de EU-wetgeving.

Download tachograaf- en chauffeurspasgegevens automatisch.

Bekijk resterende rij- en rusttijden.

Maakt factureren en salarisadministratie gemakkelijker.

Ontvang waarschuwingen voordat er een overtreding plaatsvindt.

Driver Times Support helpt chauffeurs zich aan de regels te houden.

Lees hieronder meer over Driver Times. U kunt ook de Digital Service Store in Volvo Connect bezoeken of contact opnemen met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer services en informatie.

Voldoe aan de Europese rijtijdenwet

Met Driver Times kunt u eenvoudig voldoen aan de richtlijn voor arbeidstijden in het wegvervoer en de EU-wetgeving inzake rij- en rusttijden. De service laat chauffeurs en transportplanners zien hoeveel tijd er nog resteert tot een pauze vereist is en geeft meldingen voordat een overtreding plaatsvindt.
 

Gegevens op afstand downloaden

Met Driver Times kunt u vanuit het kantoor snel en efficiënt tachograaf- en chauffeurspasgegevens downloaden, ongeacht waar de truck en de chauffeur zich bevinden. Zo kunt u uw gegevens eenvoudig up-to-date houden. Lang durende handmatige downloads behoren daarmee tot het verleden.

 

Dagelijkse automatische downloads van tachograafgegevens op afstand, verminderen aanzienlijk de administratie van het wagenpark en de risico's op het missen van een download.

Snelle toegang in de Volvo Connect App

Driver Times is ook toegankelijk via de Volvo Connect App. Dit biedt zowel wagenparkbeheerders als chauffeurs een snelle en eenvoudige manier om de activiteiten van de chauffeur te volgen en te zien hoeveel tijd er nog over is op een werkdag.

Eenvoudig. Duidelijk. En in overeenstemming met de wettelijke bepalingen

Inzicht in rijtijden, werktijden, rusttijden en meer. Driver Times houdt alle chauffeursactiviteiten in de gaten door essentiële informatie op het scherm en in de rapporten met chauffeursactiviteiten weer te geven. Met Driver Times Support in de cabine kan de chauffeur gemakkelijker voldoen aan de rijtijdenwet.

Let's connect

Klaar om aan de slag te gaan met Volvo Connect? Of heeft u gewoon een vraag over een service?
Uw dichtstbijzijnde dealer kan u helpen.