Volvo Trucks-oplossingen voor petrochemische transporten

ADR-transport

In het ADR-transport (vervoer van gevaarlijke stoffen) telt iedere kilogram. Het configureren van een truck met een zo laag mogelijk eigen gewicht en daarmee een zo hoog mogelijk laadvermogen is van cruciaal belang in de maximalisering van uw winst. Bij Volvo Trucks doen we er alles aan om onze klanten van de beste truckspecificatie te voorzien. Zo hebben we een unieke 'Light Concept-truck' ontwikkeld voor onze klanten zoals u. Ook vindt u hieronder meer informatie over de Volvo FH en Volvo FM, de Volvo-trucks die per definitie geschikt zijn voor ADR-transport.

Uiteraard verschilt de precieze specificatie van de truck per transportonderneming. We adviseren u in een persoonlijke afspraak graag over de voor u meest winstgevende en veilige oplossing voor uw eigen ADR-transporttaken.

Hoe we Schenk Tanktransporten hielpen de winst te maximaliseren

Hoe we Schenk Tanktransporten hielpen de winst te maximaliseren

Volvo Trucks is erin geslaagd een laag eigen gewicht te realiseren, zonder dat er ingeleverd wordt op veiligheid en comfort. Het inzetten van Light Concept-trucks betekent meer laadvermogen en ook nog eens een lager brandstofverbruik.

Erik Groen

Equipment Manager Den Hartogh Logistics

Petrochemische transporten

Services die bij u passen

Maak kennis met onze reeks services en wat die kunnen betekenen voor uw bedrijf.

Meer over Volvo Truck-services