Trucks

×

De Volvo FH LNG voor internationaal transport

De Volvo FH LNG is een truck voor zwaar regionaal en internationaal transport. De truck rijdt zoals u gewend bent van de Volvo FH en biedt dezelfde ultieme ervaring voor internationaal transport. Maar met een kleinere CO2-voetafdruk en de mogelijkheid uw brandstofkosten te verlagen.

De prestaties van de Volvo FH LNG zijn op dit moment het beste van alle voertuigen.

Prestaties van een dieselmotor

De Volvo LNG-aandrijflijn is de enige aandrijflijn in de markt die is gebaseerd op dieseltechnologie. De truck levert dezelfde prestaties, maar wel met 20% minder CO2-uitstoot*. U kunt kiezen tussen 420 pk of 460 pk aan vermogen, dus u hoeft geen concessies te doen.

Verlaag uw brandstofkosten

De Volvo FH LNG biedt dezelfde brandstofefficiëntie als de Volvo FH op diesel. Maar omdat LNG vaak goedkoper is, is dit een prachtige mogelijkheid om uw brandstofkosten te verminderen.

Afgestemd op uw bereik

De actieradius is gewoonlijk kritiek voor zware voertuigen op gas. Onze motoren zijn efficiënt, en gecombineerd met LNG zorgt dit voor een actieradius die geschikt is voor regionaal en internationaal transport. Kies uit drie verschillende tankafmetingen om de truck te optimaliseren voor een actieradius tot 1000 km.

Solide technologie

De G13C-motoren in de Volvo FH LNG zijn geënt op onze ultramoderne D13K-motoren. De motor is net zo efficiënt als een diesel. En u mag dezelfde onderhoudsintervallen, betrouwbaarheid en prestaties verwachten. 

* Het gaat hierbij om de uitstoot tijdens het gebruik van het voertuig, wat 'tank-to-wheel' wordt genoemd.

De komst van de Volvo FH op LNG in ons wagenpark is een grote verbetering in vrijwel alle opzichten. Je ziet dan dat er echt groot verschil zit tussen de eerste Iveco’s en deze nieuwe Volvo’s.
Met de LNG-trucks realiseren we een reductie van 20% op de CO2-uitstoot.

Overleg met ons over de overstap naar LNG-trucks

Uw Volvo Trucks-dealer berekent graag vrijblijvend voor u uw persoonlijke business case.