Trucks

stadsDistributie

U vervoert goederen in intensief stadsverkeer en volle straten. U heeft een wendbare truck nodig waarmee u gemakkelijk kunt manoeuvreren in nauwe ruimtes, een cabine met een lage instap en een uitstekend zichtveld (o.a. door een lage uitsnede van de ramen). U bent hierbij op zoek naar een zo gunstig mogelijke Total Cost of Ownership (TCO) en een manier om aan de steeds strengere eisen van verladers en overheden te voldoen (bijvoorbeeld d.m.v. een elektrische truck). Bekijk hieronder onze aanbevelingen voor stadsdistributie. We adviseren u daarnaast graag in een persoonlijk gesprek over de beste transportoplossing voor uw behoeften.

De focus van Volvo Trucks op duurzaamheid en veiligheid was zeker een pre. De Volvo FL-trucks liggen stevig op de weg en sturen strak, de chauffeurs voelen zich er prettig bij. Bovendien staat de service goed bekend.

Deze modellen zijn geschikt voor uw stadsdistributie

De Volvo FL-trucks in ons wagenpark waren aan vervanging toe en de keuze was snel gemaakt. We rijden al ruim twintig jaar met Volvo-trucks en het zijn uitstekende voertuigen. De trucks zijn wendbaar en hebben een extreem gemakkelijke instap.
Sinds december 2020 hebben we een Volvo FL Electric-bakwagen in onze vloot en de ervaringen met die truck zijn ronduit positief. De truck is betrouwbaar, draait volwaardig mee in onze dagelijkse logistieke operatie en chauffeurs zijn er heel tevreden over. De truck rijdt rustig en heel soepel. De goede ervaringen met de eerste Volvo FL Electric waren een belangrijke reden om weer voor Volvo-trucks te kiezen.
In steeds meer zones waar wij ons werk uitvoeren zijn alleen schone voertuigen welkom. Gelet op het feit dat een truck voor distributiewerk bij ons zeker 10 jaar meegaat, is het zaak om op die ontwikkeling tijdig te anticiperen. Dat was één van de redenen om de Volvo FL Electric aan te schaffen. We geloven in de expertise en kwaliteit van Volvo Trucks.

Overweegt u de aanschaf van een elektrische truck?

De Volvo FL Electric en FE Electric zijn 100% elektrische vrachtwagens en bij uitstek geschikt voor stedelijke distributie en andere stadstaken.

Persoonlijk advies nodig?

We komen graag met u vrijblijvend in contact om de mogelijkheden te bespreken. In een persoonlijke afspraak geven we u graag meer informatie en een advies of offerte op maat. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m. contact met u op.