Trucks

Volvo FH I-Save

Meer plezier, minder brandstof.

Waarom kiezen tussen geweldige rijeigenschappen en excellente brandstofbesparing als u beide kunt hebben? Het perfecte huwelijk tussen plezier en brandstofbesparing is waar het bij de vernieuwde Volvo FH met I-Save om draait. Een lager brandstofverbruik zonder in te boeten aan productiviteit, prestaties of plezier op de weg. Simpel gezegd, het is een truck waar je gemakkelijk verliefd op wordt.

"Nog nooit heeft een vrachtwagen onze testroute zuiniger afgelegd".

In twee afzonderlijke, onafhankelijke tests, uitgevoerd door Duitse vrachtwagenmagazines, kwam de Volvo FH met I-Save als beste uit de bus wat betreft brandstofbesparing.

Dit bevestigt echt dat ons harde werk zijn vruchten afwerpt. En met onze nieuwe updates voor de aandrijflijn wordt de Volvo FH met I-Save nog zuiniger.

Uitstekende rijeigenschappen met vernieuwde I-Shift

Dankzij de nieuwe updates op het gebied van efficiëntie en rijeigenschappen is de toonaangevende versnellingsbak nu 30% sneller te schakelen. Dat betekent een veel soepelere rijervaring en een drastische verbetering bij het behalen en behouden van snelheid. Al met al biedt de nieuwe I-Shift ongeëvenaarde rijeigenschappen zonder dat dit ten koste gaat van het brandstofverbruik.


Lees meer over I-Shift

Top 9 brandstofbesparende updates

Deze verfijningen aan de aandrijflijn en de cabine zorgen niet alleen voor een lager brandstofverbruik, maar ook voor een soepelere, aangenamere rijervaring - zowel op de weg als off-road. Hier zijn de 9 belangrijkste brandstofbesparende punten.

Vind uw perfecte match

Wilt u kennismaken met de nieuwe aandrijflijn en aerodynamische updates van de Volvo FH I-Save?