Trucks

Cruciaal in de internationale toevoerketen

Zeecontainervervoer

Wachten, manoeuvreren en laden bij terminals. Dan snel afleveren zodat de truck klaar is voor de volgende opdracht. In het zeecontainervervoer wilt u een zuinige truck met een gunstige Total Cost of Ownership (TCO) en een hoge restwaarde. Een laag chassisgewicht is daarbij niet altijd noodzakelijk, maar wel mooi meegenomen. Gezien uw relatief grote wachttijd heeft u tot slot behoefte aan een comfortabele cabine. Hieronder vindt u de Volvo-trucks die aan uw transportbehoeften voldoen.

Uiteraard verschilt de precieze specificatie van de truck per transportonderneming, dus we adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over de juiste truck voor uw containertransport.

De chauffeurstevredenheid met Volvo is zeer groot. De nieuwe trekkers zijn uitgerust met Dynamic Steering en de laatste serie is voorzien van I-ParkCool. Daardoor is het enthousiasme onder de chauffeurs nog verder gestegen.

Belangrijke features van Volvo Trucks voor uw zeecontainervervoer

Ontdek de oplossingen die zijn gemaakt om u het leven gemakkelijker te maken en uw bedrijf beter te laten presteren.

Het zicht
Uitstekend zicht door royale ruitoppervlakken en spiegels met een doordacht ontwerp. U kunt tot wel acht camera's toevoegen, zoals de dodehoekcamera aan de passagierszijde. Deze is geplaatst in de zijspiegel aan de passagierszijde.

Dynafleet Fuel & Environment
Met de services van Fleet Management kunt u de prestaties van uw trucks en de efficiency van uw chauffeurs gemakkelijk volgen. Deze service helpt u om potentiële besparingen vast te stellen die uw resultaten verbeteren en bovendien uw ecologische voetafdruk verkleinen.

I-Shift Dual Clutch 
De I-Shift Dual Clutch biedt uiterst soepele, dynamische acceleratie. Er wordt geschakeld in een fractie van een seconde.

Comfortabele cabines 
Al onze cabines leveren veel comfort met lage geluidsniveaus en meer dan genoeg ruimte. Voor u en de dingen die u nodig heeft.

I-Park Cool
Pauzeren of wachten op terminals gaat beter met de juiste temperatuur in de cabine. I-Park Cool is ingebouwd en wordt elektrisch gevoed. Het houdt uw cabine koel zonder dat de motor stationair hoeft te draaien.

Volvo Dynamic Steering zoals u het wilt
Bent u op zoek naar perfecte stabiliteit en controle bij alle snelheden, terwijl uw schouders minder worden belast? Bekijk Volvo Dynamic Steering eens van dichterbij.

Rijden op LNG
Onze trucks rijden op LNG (vloeibaar aardgas) waarmee u direct uw CO2-voetafdruk vermindert zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit. Ze geven u ook de mogelijkheid uw brandstofkosten te verlagen.

Financiering en verzekering
Flexibele financiële pakketten en verzekeringen op maat van Volvo Financial Services helpen u uw investering te doen, en deze te beschermen.

Volvo Gold Contract
De beste manier om uw beschikbaarheid te waarborgen is met een Volvo Gold Contract, dat al het preventieve onderhoud en reparaties aan de truck omvat tegen een vast maandbedrag. Uw truck communiceert ook op afstand met de werkplaats om uw bezoekjes zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Uw truck wordt in de best mogelijke conditie gehouden en u heeft volledige controle over de kosten.

Persoonlijk advies nodig?

We komen graag met u vrijblijvend in contact om de mogelijkheden te bespreken. In een persoonlijke afspraak geven we u graag meer informatie en een advies of offerte op maat. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m. contact met u op.