Trucks

KOELTRANSPORT / GECONDITIONEERD VERVOER

Bent u werkzaam in het koeltransport / geconditioneerd vervoer (van levensmiddelen tot bloementransport)? Dan is de inzetbaarheid van uw trucks van het grootste belang. Kwalitatief hoogstaande trucks en een groot dealernetwerk zijn hiervoor cruciaal. Daarnaast is het voor u van belang om aan de steeds strengere eisen van opdrachtgevers en overheden te voldoen (bijvoorbeeld d.m.v. een LNG-truck). Bekijk hieronder de Volvo-trucks die geschikt zijn voor koeltransport. We adviseren u daarnaast graag in een persoonlijk gesprek over de beste transportoplossing voor uw behoeften.

Het vertrouwen is groot, zowel in het merk Volvo als in de dealer. Door ons wagenpark uit te breiden met nog een Volvo-koelvrieswagen bekrachtigen wij de kernwaarden van ons bedrijf: service, kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid.

Deze modellen zijn geschikt voor koeltransport / geconditioneerd vervoer

Persoonlijk advies nodig?

We komen graag met u vrijblijvend in contact om de mogelijkheden te bespreken. In een persoonlijke afspraak geven we u graag meer informatie en een advies of offerte op maat. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m. contact met u op.