Trucks

×

De Volvo FM LNG voor regionaal transport

De Volvo FM LNG is een ideale truck voor regionaal transport. De truck biedt hetzelfde comfort en dezelfde prestaties die u gewend bent van uw mobiele kantoor: de Volvo FM. Maar met een kleinere CO2-voetafdruk en de mogelijkheid uw brandstofkosten te verlagen.

Met de LNG-trucks realiseren we een reductie van 20% op de CO2-uitstoot.

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment bedenken.

Onderscheid u van de concurrentie

Vragen uw klanten om duurzaam transport? Goed zo. De Volvo FM LNG zorgt meteen voor 20% minder CO2-uitstoot*. En u hoeft niet eens te schipperen met laadvermogen of productiviteit. En trouwens ook niet als het gaat om concurrentievermogen.

Verlaag uw brandstofkosten

De Volvo FM LNG biedt dezelfde brandstofefficiëntie als de Volvo FM op diesel. Maar omdat LNG vaak goedkoper is, is dit een prachtige mogelijkheid om uw brandstofkosten te verminderen.

Afgestemd op uw bereik

Voor zware voertuigen op gas is de actieradius is gewoonlijk bepalend. De motoren zijn efficiënt, en de combinatie met LNG zorgt voor een actieradius die geschikt is voor regionaal en internationaal transport. U kunt kiezen uit drie verschillende tankafmetingen om de truck af te stemmen op een actieradius tot 1000 km.

* Het gaat hierbij om de uitstoot tijdens het gebruik van het voertuig, wat 'tank-to-wheel' wordt genoemd.

De Volvo FM LNG past uitstekend binnen ons wagenpark. De trucks zijn uiteraard schoon, maar hebben tegelijkertijd ook een lage instap en een uitstekend zichtveld. Een ideale truck voor winkeldistributie waar veelvuldig in drukke straten gemanoeuvreerd moet worden, waardoor er meer schades kunnen ontstaan en chauffeurs meerdere keren per dag in- en uitstappen. Door deze stap willen wij de schades verminderen.
De komst van de Volvo op LNG in ons wagenpark is een grote verbetering in vrijwel alle opzichten. Je ziet dan dat er echt groot verschil zit tussen de eerste Iveco’s en deze nieuwe Volvo’s.

Overleg met ons over de overstap naar LNG-trucks

Uw Volvo Trucks-dealer berekent graag vrijblijvend voor u uw persoonlijke business case.