Trucks

Positioning

De Positioning-service in Volvo Connect maakt het gemakkelijker om uw trucks te volgen en transportopdrachten te plannen. Het geeft u toegang tot gedetailleerde kaarten met informatie over uw trucks en chauffeurs. U kunt de realtime posities van uw voertuigen volgen. Bekijk verkeers- en weginformatie, tank- en oplaadstations en meer. Ontvang meldingen over problemen, zoals te hoge snelheden en bandenspanning. Maak zelfs geofences om voertuigen te volgen wanneer ze een gebied binnenkomen of verlaten. Allemaal om u meer controle te geven over elke rit.

Belangrijkste voordelen

Volg uw trucks
in Volvo Connect.

Analyseer ritten en verbeter de productiviteit.

Plan routes op maat.

Ontvang geofencing-waarschuwingen.

Volg verkeer en conditie van de wegen.

Bekijk de accu- en oplaadstatus.

Lees hieronder meer over Positioning. U kunt ook de Digital Service Store in Volvo Connect bezoeken of contact opnemen met uw dealer voor meer services en informatie.

Unit Tracking

Wilt u weten waar uw trailers, containers, onderhoudswagens en andere verplaatsbare voertuigen zich bevinden? Met de functie Unit Tracking krijgt u een uitgebreid overzicht van de locatie van uw voertuigen. De functie is opgenomen in alle Volvo Connect-services en vormt een goede aanvulling op de service Positioning.

Geofences

Moet u uw collega's automatisch informeren wanneer voertuigen een gebied binnenrijden of verlaten? Door 'geofences' in te stellen, wordt kritieke en tijdbesparende informatie in de cabine en op kantoor weergegeven zodra de truck een bepaald geografisch gebied, zoals een terminal, binnenrijdt of verlaat.

Let's connect

Klaar om aan de slag te gaan met Volvo Connect? Of heeft u gewoon een vraag over een service?
Uw dichtstbijzijnde dealer kan u helpen.