Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Belangrijke informatie nieuwe modellen

De wereldwijde truckindustrie en haar toeleveranciers hebben hun activiteiten beperkt. De reden hiervoor zijn de maatregelen die landen hebben genomen om de verspreiding van het Corona-virus te vertragen. Als gevolg hiervan is de verkoopstart van onze nieuwe truckmodellen (Volvo FH, FH16, FM en FMX) uitgesteld tot september. Wilt u meer informatie? Laat dan uw contactgegevens achter zodat wij u z.s.m. persoonlijk kunnen informeren.

00

Days

00

Hours

00

Minutes

00

Seconds

Een hele nieuwe reeks trucks

Met de nieuwe Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM en Volvo FMX bieden we u een compleet nieuwe, ultramoderne rijervaring. We brengen het chauffeurscomfort, de veiligheid, de prestaties van de trucks en de efficiency naar het allerhoogste niveau. Een nieuw dashboard, meer ruimte in de cabine en het revolutionaire adaptief grootlicht zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.

Vier nieuwe trucks. Op hetzelfde moment geïntroduceerd. Onze grootste introductie ooit. En dan moet je het ook groots aanpakken...

De nieuwe Volvo Trucks-reeks

Maak kennis met het in- en exterieur van de nieuwe modellen. 

De nieuwe Volvo FH is comfortabel en efficiënt, en biedt de ultieme rijervaring in het internationaal transport.

Meer over de nieuwe Volvo FH

Digitale brochure

Download pdf (pdf, 4 MB)

De nieuwe Volvo FH16 is krachtig en efficiënter dan ooit, ontworpen voor zware en veeleisende transporten.

Meer over de nieuwe Volvo FH16

Digitale brochure

Download pdf (pdf, 4 MB)

De nieuwe Volvo FM combineert comfort met veel ruimte, een lage instap, veelzijdigheid en zicht.

Meer over de nieuwe Volvo FM

Digitale brochure

Download pdf (pdf, 4 MB)

De nieuwe Volvo FMX is een krachtige en robuuste truck die zowel op de weg als off-road optimaal presteert. En nu moderner dan ooit.

Meer mover de nieuwe Volvo FMX

Digitale brochure

Download pdf (pdf, 4 MB)

Niets missen over de nieuwe Volvo Trucks-modellen?

Schrijf u in voor het e-mailnieuws van Volvo Trucks Nederland.

Is de Volvo Trucks-toren echt?

Neem een kijkje achter de schermen van onze grootste introductie ooit. Maak kennis met de mensen achter het succes van 'The Tower'.

De nieuwe reeks zware trucks van Volvo Trucks

Volvo Trucks introduceert nieuwe generatie zware trucks

Volvo Trucks introduceert vier nieuwe trucks, met een sterke focus op de chauffeursomgeving, veiligheid en productiviteit. De vier zware trucks Volvo FH, FH16, FM en FMX vertegenwoordigen in Nederland ongeveer 90% van de leveringen van Volvo Trucks.
Volvo Trucks introduceert nieuwe Volvo FMX

Met de robuuste Volvo FMX bouwt Volvo Trucks aan de toekomst

Volvo Trucks heeft de geheel vernieuwde Volvo FMX uitgebracht met een nieuwe cabine, meer laadvermogen en innovatieve veiligheidsvoorzieningen. Met een verhoogde voorasbelasting tot 20 ton en een tandemstel van 38 ton is de nieuwe Volvo FMX gebouwd voor de zwaarste omstandigheden en de meest veeleisende opdrachten. En hoewel de cabine van de Volvo FMX ruimer is, is de instap met twee treden laag gebleven.
Volvo Trucks introduceert de nieuwe Volvo FH met nog meer focus op de chauffeur

Volvo Trucks introduceert de nieuwe Volvo FH met nog meer focus op de chauffeur

Volvo Trucks heeft de nieuwe Volvo FH uitgebracht met een vernieuwde cabine, innovatieve veiligheidsvoorzieningen en een op de chauffeur gerichte werkomgeving. Een belangrijk doel van het nieuwe ontwerp is een productiever, veiliger en comfortabeler chauffeursleven onderweg.
Volvo Trucks introduceert de nieuwe Volvo FH16

Volvo Trucks introduceert de nieuwe Volvo FH16

Volvo Trucks heeft een nieuwe generatie van de Volvo FH16 geïntroduceerd. Deze succesvolle combinatie van nieuwe veiligheidsfuncties, een op de chauffeur gerichte werkomgeving en de nieuwste technologieën maakt een verhoogde productiviteit mogelijk. De nieuwe uitvoering van het vlaggenschip behoort tot de volgende generatie voertuigen van Volvo Trucks, ontworpen rondom de chauffeur.
Volvo Trucks introduceert de nieuwe Volvo FM

Volvo Trucks introduceert de nieuwe Volvo FM

Volvo Trucks heeft de Volvo FM van de volgende generatie geïntroduceerd. Het vernieuwde ontwerp zit boordevol verbeteringen in de chauffeursomgeving en innovaties die een hoger niveau van comfort, veiligheid en productiviteit bieden. “De nieuwe heavy-duty Volvo FM-truck biedt extra ruimte en een uitzonderlijk goed zicht. Het is de ultieme werkplek op wielen voor alle segmenten”, zegt Roger Alm, President van Volvo Trucks.

Volvo introduceert vier nieuwe trucks door ze op elkaar te stapelen in een spectaculaire film, compleet met de CEO erbovenop

De nieuwste introductiefilm van Volvo Trucks bereikt nieuwe hoogten. Om het vermogen en de kracht van de nieuwe voertuigen te demonstreren bouwde Volvo een kolossale trucktoren van 15-meter hoog en 58 ton zwaar, waarbij de vier nieuwe trucks boven op elkaar werden gestapeld. Bovendien ging CEO Roger Alm er bovenop staan.

Heeft u vragen?

Uw dichtstbijzijnde Volvo Trucks-dealer heeft het antwoord. Kom langs, bel of mail, of vraag om een afspraak bij uw bedrijf.