Trucks

In harmonie met de omgeving

Cabine-exterieur Volvo FE

Compact, overtuigend en onmiskenbaar een Volvo. De Volvo FE past perfect in het straatbeeld. De kenmerkende V-vormige verlichting, de royale ruitoppervlakken en de lage cabine laten zien dat dit een Volvo-truck is die is gebouwd voor de stedelijke omgeving.

Laag en compact

Je kunt duidelijk zien dat de Volvo FE is gebouwd voor stedelijk gebruik. De cabine is compact aan de buitenkant en ongeacht het cabinemodel ligt de rijpositie dichtbij de weg. In de chauffeursstoel heeft u het beste oogcontact met andere weggebruikers. En als u nog dichter bij de grond wilt zitten, is er de cabine met lage instap.

Wat is uw cabinetype?

Keuze uit vier verschillende cabinemodellen. Elk met een eigen specialiteit, afhankelijk van of u een echt compact cabineformaat wilt, meer binnenruimte nodig heeft of op zoek bent naar een zeer lage instap.

Bumperconcept met drie onderdelen

Het vernieuwde concept voor de bumper omvat stalen hoekstukken met een uitstekende impactbestendigheid. En als een enkel onderdeel beschadigd is, kan het gemakkelijk worden vervangen.

Royale ruitoppervlakken

Alle Volvo FE-cabines bieden royale ruitoppervlakken voor uitstekend zicht. Als u een nog beter direct zicht wilt, is de Volvo FE verkrijgbaar met extra ruiten.

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag.