Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Gemaakt voor de straat

CABINE VOLVO FE

Compact. Zelfverzekerd. En trots op de naam Volvo. De Volvo FE onderscheidt zich van andere trucks voor stedelijke en regionale distributie. En met zijn gestroomlijnde cabine, de opvallende V-vormige koplampen en de uitstekende veiligheidsvoorzieningen is het een van de voertuigen met de hoogste kwaliteit in zijn klasse.

Deel van de familie

Het aerodynamische ontwerp met afgeronde hoeken. De gedurfde lijnen en vormen. De kenmerkende V-vormige verlichting. De Volvo FE is wellicht wat kleiner, maar dit betekent ook dat de truck wendbaarder en lichter is, twee zeer gewaardeerde eigenschappen voor toepassingen in en rondom steden. Maak kennis met een volwaardig lid van de premium Volvo-truckreeks.

Een teken van excellentie

Het prestigieuze Iron Mark op de Volvo FE is hoog op het front van het voertuig geplaatst, dicht bij de chauffeur. Dit benadrukt de geringe afstand tussen de chauffeur en kwetsbare weggebruikers. In druk verkeer heeft de truck hierdoor meer contact met de omgeving.

Laat de lucht maar stromen

Het aerodynamische ontwerp met afgeronde hoeken van de Volvo FE vermindert de luchtweerstand. Dit zorgt voor betere rijeigenschappen en een lager verbruik. En met zijn kenmerkende honingraatpatroon zorgt de frontgrille voor een efficiëntere luchtstroming, wat de motorkoeling en het nabehandelingsproces bevordert.

Dakspoiler

Een dakspoiler vermindert de luchtweerstand. In combinatie met een zonneklep en cabine-zijfenders zijn de resultaten nog beter.

Bumperconcept met drie onderdelen

Het vernieuwde concept voor de bumper omvat stalen hoekstukken met een uitstekende impactbestendigheid. En als een enkel onderdeel beschadigd is, kan het gemakkelijk worden vervangen. Dit betekent lagere reparatiekosten voor u.

Vind de perfecte cabine

360°-overzicht buitenkant

Hieronder staat een interactief overzicht van de cabine. Klik op de tekstvakken voor meer informatie. Klik op Volledig scherm voor een nog betere ervaring. De beschreven voorzieningen en functies zijn algemeen en kunnen afwijken van uw specifieke truck.

Keuze uit meer dan 650 kleuren. Helemaal groen.

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen.

Wilt u een voorproefje? Gebruik de kleurenkiezer hieronder.

De kleuren op het computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ga naar uw Volvo-dealer om de echte kleurstalen te zien. Let op: niet alle kleuren zijn voor alle modellen en alle markten leverbaar. De afbeelding toont een truck met het hoogst mogelijke lakniveau.

Deze kleurenconfigurator bevat alle kleuren die beschikbaar zijn in het verkoopsysteem. Veel van de effen kleuren zijn ook verkrijgbaar met een laag in blanke lak. Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer als u de gewenste kleur niet kunt vinden.

Stop en staar

Oordeel zelf of de Volvo FE de fraaiste distributietruck op de weg is. Breng een bezoek aan uw plaatselijke Volvo Trucks-dealer.