Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Maximaal rendement

BRANDSTOFEFFICIENCY nieuwe volvo fh

Brandstofefficiency betekent controle houden over uw brandstofkosten en uw ecologische voetafdruk. Maar het is vooral zaak dat u het maximale rendement haalt uit iedere druppel. Doe geen concessies aan uw productiviteit. Met de Volvo FH kunt u kiezen uit een breed scala aan opties om uw ideale oplossing te vinden. Onze aandrijflijnen zijn ontworpen om brandstof te besparen, en tegelijk hoge prestaties te leveren. Bovendien zijn er nog meer oplossingen beschikbaar voor uw Volvo FH die zijn ontworpen om uw brandstofkosten nog verder te verlagen. 

Motoren die leveren

Al onze diesel- en LNG-motoren zijn zorgvuldig ontworpen om brandstof te besparen, zonder concessies te doen aan de prestaties. Ze bieden uitstekende rijeigenschappen en zorgen ervoor dat u ook op hellingen in de hoogste versnelling kunt rijden om snelheid te houden en brandstof te besparen.

I-See – kijk hoe uw brandstofrekening omlaag gaat

I-See is een cruise control met inzicht in uw routes om zo brandstof te besparen. I-See maakt gebruik van topografische informatie over de weg om de snelheid en het schakelen zo efficiënt mogelijk te regelen. 

Meer over I-See 

Overbrenging voor uw opdrachten

De achteras vormt de laatste schakel in een efficiënte keten. We hebben onze achteras uitgerust met de juiste overbrenging voor lange afstanden waardoor deze in perfecte harmonie samenwerkt met de motor en de versnellingsbak. Het resultaat? Lagere toerentallen. Meer rijcomfort. En een verbeterde brandstofefficiency.

Gelijkmatige snelheid met I-Cruise

Intelligente cruisecontrol. I-Cruise past uw snelheid aan om het brandstofverbruik laag te houden. Het vasthouden van een hoge gemiddelde snelheid bevordert niet alleen uw productiviteit. Het draagt ook bij aan de veiligheid en het comfort tijdens de rit.

Gemakkelijk rijden

Met de juiste banden, voorzien van de correcte spanning en goed uitgelijnde wielen en assen, kan het brandstofverbruik aanzienlijk worden verlaagd. Ons onderzoek over heel Europa geeft aan dat twee op de drie trucks met onjuist uitgelijnde assen en wielen rijden. Hier valt dus met weinig moeite veel te winnen.

Stel uw ideale Volvo FH samen