Trucks

VOLVO FH SAFETY TRUCK

Veiligheid zit in ons DNA. Volvo is leider op het gebied van verkeersveiligheid. Om onze ultieme doel van ZERO accidents te realiseren, hebben we alles op alles gezet om van de Volvo FH de veiligste vrachtwagen ter wereld te maken.

Vindt u verkeersveiligheid zelf ook belangrijk en wilt u ook een bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid van uw chauffeurs en de rest van Nederland? Dan is de Volvo FH Safety Truck de perfecte keuze.

Al onze trucks zijn uitgerust met Electronic Stability Program (ESP), Forward Collision Warning met noodremfunctie en Lane Keeping Support (LKS), maar om het vervoer over de weg nog veiliger te maken en het aantal schades verder te beperken, heeft Volvo nu een speciaal actiepakket: de SAFETY FIRST LINE PRO.

Met de SAFETY FIRST LINE PRO heeft u in één klap de veiligste truck in handen. Ontdek de inhoud van het pakket hieronder en vul het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze vertegenwoordigers. Zij hebben op al uw vragen een antwoord.

Safety First Line Pro

 
Active Safety-pakketVisibility-pakketOverig
✔️ Forward Collision Warning met noodremfunctie✔️ Statische bochtverlichting✔️ SRS-airbag
✔️ Adaptive Cruise Control (ACC)✔️ Mistlampen aan de voorzijde✔️ Gordelspanner chauffeursstoel
✔️ Electronic Stability Program (ESP)✔️ Koplampsproeiers 
✔️ Lane Change Support (LCS)✔️ Regensensor 
✔️ Driver Alert Support (DAS)✔️ Automatische lichtschakelaar 
 ✔️ Bi-Xenon verlichting 
Toen de mogelijkheid voorbij kwam om de Volvo Safety Truck aan te schaffen, hebben we direct besloten dit te doen. Met deze trekker willen wij onze veiligheidscultuur benadrukken. Veiligheid voor de chauffeurs en naar de medeweggebruikers is het allerbelangrijkste in ons dagelijks werk.

Nieuwsgierig naar de Volvo FH?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.