Verhaal van truckchauffeur over het cabine-interieur

Een feest voor vrachtwagenchauffeurs

Elk onderdeel en elke denkbare ruimte is nauwgezet ontworpen voor nog meer comfort. Of u nu achter het stuur zit, aan het rusten bent of op het bed ligt te slapen.
Opbergvakken in het interieur van de Volvo FH-cabine

Een ruime cabine

De rechtopstaande A-stijlen, de lage motortunnel en het verhoogde dak leveren een zeer ruime cabine op. En ook voor lange chauffeurs: de stahoogte is met 220 cm.

Wilt u meer details?

Volop ruimte voor uw spullen

U kunt van alles meenemen in deze cabine. De royale opbergruimten voorin, onder het bed, achterin en aan de buitenkant kunnen precies op uw behoeften worden afgestemd. En er zijn ook volop handige vakken voor kleine voorwerpen. 

Een groter huis op de weg

Bent u op zoek naar meer ruimte en comfort? Bekijk de verlengde Globetrotter XXL-cabine met een bed dat 250 mm breder en 130 mm langer is dan in de Globetrotter XL. Nergens slaapt u onderweg comfortabeler dan in dit bed.

Het bed in de Volvo FH-cabine

Breed en comfortabel bed

Het benedenbed zorgt voor een comfortabele rustplek en kan worden verbreed tot 900 millimeter. U kunt ook kiezen voor een handmatig of elektronisch bediend bed dat in een hoek van 55 graden kan worden gezet, ideaal voor rusten, lezen of tv kijken.

Volvo FH standkoeling

Ingebouwde standkoeling

Uitstekende koelcapaciteit, zonder dat dit ten koste gaat van de interne ruimte of de aerodynamica. I-ParkCool is een geïntegreerde standkoeling die ´s nachts de temperatuur regelt en overdag brandstof bespaart.

 

Lees meer over I-ParkCool >

Volvo FH in hoogte verstelbaar stuur

Slim en comfortabel stuursysteem

Het volledig verstelbare stuur heeft een 20° verstelbare stuurkolom, wat het rijden nog comfortabeler maakt. Het stuur kan handig worden bediend met een voetpedaal en worden weggeklapt bij het in- en uitstappen.

Een topklasse stoel

De instelmogelijkheden van de stoel zijn een klasse apart. U kunt de stoel 24 cm van voor naar achter verschuiven en 10 cm omhoog of omlaag. De vorm geeft ook superieure ondersteuning in de lengterichting en biedt verbeterde ondersteuning voor chauffeurs met lange benen.

Instrumentenpaneel van de Volvo FH

ECC met sensoren voor de luchtkwaliteit

De elektronisch geregelde klimaateenheid heeft verbeterde luchtuitstroomopeningen en talloze sensoren en filters die de lucht zuiveren. Het resultaat is een ongekende luchtkwaliteit, een verbeterde ontdooiing en een tochtvrije omgeving.

Systeem voor services en infotainment

Systeem voor services en infotainment

Gebruiksvriendelijke navigatie, Dynafleet, verbeterde communicatie en hoogwaardige audio. Het geïntegreerde systeem van Volvo Trucks voor services en infotainment levert deze voorzieningen via één interface met een 7-inch aanraakscherm. De bediening verloopt handmatig, via spraakbesturing en met de knoppen op het stuur.

Een nieuwe ervaring in de cabine

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudige bediening voor services en infotainment. Ontdek de voordelen: een betere en veiligere rijervaring, eenvoudige navigatie en een efficiënt transportinformatiesysteem.

Dit systeem combineert de audio- en entertainmentunit in de cabine met Dynafleet en navigatiefuncties.

De integratie van services en infotainment levert een gebruiksvriendelijk systeem op. Raak het scherm aan, druk op de knoppen op het stuur of gebruik uw stem. Wat u het beste uitkomt.

Dakluik van de Volvo FH

Veiligheidsbewust dakraam

Het dakraam met getint glas draagt bij aan het gevoel van ruimte en licht in de cabine, en doet ook dienst als een noodluik. Het raam is voorzien van zonwering, een hor en een optie voor elektronische bediening.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Voel uzelf helemaal thuis

Maak het u gemakkelijk. Probeer de stoel uit. Het bed. Kijk in alle kastjes. U zult niet geloven hoeveel ruimte er is.

Vind de dichtstbijzijnde dealer