Trucks

Kleine veranderingen. Grote winst.

Code 95-Chauffeurstrainingen

De rijstijl is van invloed op de truck, de prestaties en de winstgevendheid. Kleine veranderingen maken een groot verschil. Onze officieel erkende Code 95-chauffeurstrainingen helpen u om de juiste stappen te zetten. Ze leren uw chauffeur hoe zij structureel brandstof besparen, veiliger rijden en het allerbeste uit uw truck halen.

Waarom Volvo's Code 95-chauffeurstrainingen?

  • Trainingen zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en ervaring
  • Direct verbetering in lager brandstofverbruik, veiliger rijgedrag en minder slijtage
  • Trainingen voldoen aan de Code 95 (EU-gecertificeerd)
  • Trainingen op uw voertuig en binnen uw omgeving om zo een werkdag van de chauffeur te simuleren waardoor een optimaal resultaat behaald kan worden
  • Instructeurs zijn ervaren Volvo Trucks-specialisten
  • Aanvullende services zoals Dynafleet zorgen voor betere resultaten
  • Trainingen worden regelmatig geüpdatet om ervoor te zorgen dat u de concurrentie voorblijft

De Volvo Trucks-chauffeurstrainingen zijn ondergebracht bij specifiek geselecteerde trainingspartners. Met deze strategische samenwerking borgen wij de kwaliteit zoals u dat van ons gewend bent. Zo kunnen wij u een ruimer aanbod Code 95-chauffeurstrainingen bieden dat aansluit op uw business. De Volvo Trucks-trainingen worden uitsluitend verzorgd door Volvo Trucks opgeleide instructeurs. Zij combineren Volvo Trucks-productkennis met instructie- en coachingsvaardigheden en worden doorlopend bijgeschoold. 

Verbeter uw resultaten

De snelste en gemakkelijkste manier om uw resultaten te verbeteren, is door verandering van rijgedrag. Als uw chauffeurs de manier van optrekken en remmen verbeteren en volledig gebruikmaken van de truckfuncties, kunnen zij het brandstofverbruik met maar liefst 10% verminderen. Door het verhogen van de veiligheid en minder slijtage kunt u nog meer geld en tijd besparen.

In de Volvo Trucks-trainingen leren chauffeurs hoe ze de functies en services van de truck het beste kunnen gebruiken. Het resultaat is dat ze zuiniger, veiliger en bekwamer rijden, wat ook de productiviteit ten goede komt.

Advies dat zich terugbetaalt

De Volvo Trucks-chauffeurstrainingen, waarbij theorie en praktijk worden gecombineerd, zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en ervaring door Volvo en worden verzorgd door onze gespecialiseerde instructeurs. De trainingtrucks zijn uitgerust met de nieuwste technologie voor laag brandstofverbruik en hoge veiligheid. En elke training kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

De chauffeurstrainingen voldoen aan de EU-wetgeving Code 95. Elke training duurt 7 uur en telt mee voor de 35 uur nascholingsverplichting. Dit certificaat is nodig om beroepschauffeur te kunnen blijven.

 

Volvo Trucks' Code 95-trainingsaanbod

Training Zuinig Rijden

Ontdek hoe u tot 10% brandstof kunt besparen.

Training Rijoptimalisatie – Rijvaardigheidsanalyse

Voorkom ongevallen en minimaliseer risico’s.

Training Rijstijl Coaching

Laat chauffeurs hun zuinige en veilige rijgedrag vasthouden op lange termijn.