Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Beter. helderder, Veiliger

Koplampen van de Volvo FE

Koplampen die u een beter zicht op de weg geven en ervoor zorgen dat andere weggebruikers u zien aankomen. Flexibele verlichting rond de truck verhoogt uw gezichtsveld drastisch.

Grote helderheid en een laag wattage

De ledlampen van de Volvo FE geven veel licht bij een laag bedrijfswattage en een laag stroomverbruik. Ze gaan bovendien lang mee. De lampen zijn goed bestand tegen slijtage, maar eenvoudig te verwijderen en te vervangen.

Het licht op veiligheid werpen

De koplampen voldoen aan de Europese voorschriften voor dagrijverlichting (DRL) en worden automatisch ingeschakeld wanneer de truck rijdt. Om anderen niet in de war te brengen, wordt de ledverlichting automatisch gedimd bij het parkeren, of wanneer het dimlicht wordt ingeschakeld.

Kenmerkend ontwerp

De Volvo FE is voorzien van de voor Volvo kenmerkende V-vormige lampen. Deze zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook nog eens heel goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

Ziet u het licht?

Geloof ons niet op ons woord. Ga naar uw lokale Volvo Trucks-dealer om de schitterende verlichtingsfuncties van de Volvo FE met eigen ogen te aanschouwen.

Features Volvo FE