Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Meer vermogen Minder kosten

PTO's voor Volvo FE

Met PTO´s van Volvo kunnen uw laad- en losapparatuur en andere werktuigen die aan het voertuig gekoppeld zijn, op een efficiënte manier worden aangedreven om zo uw totale kosten te verlagen. In welke branche u ook werkzaam bent, dankzij onze uitgebreide selectie vindt altijd wel een PTO die aan uw specifieke eisen voldoet. 

Kwalitatief en effectief 

De interactie tussen de PTO en de aandrijflijn van de truck is van cruciaal belang. Daarom zijn onze PTO's specifiek ontworpen voor het gebruik met motoren en versnellingsbakken van Volvo. Ze zijn betrouwbaar, licht en gemakkelijk te onderhouden en voldoen qua constructie aan de hoge eisen van de distributiesector.

Alle kracht die u nodig heeft

Handgeschakelde versnellingsbak? Onze lichte, koppelingsafhankelijke PTO's bieden een flexibel koppelbereik van maximaal 800 Nm. Voor automatische versnellingsbakken leveren onze koppelingsonafhankelijke PTO´s een maximaal koppel van 600 Nm.

Specificatie loont

Optimale werking. Hogere kwaliteit. Vereenvoudigde montage. Specificeer de juiste PTO met het chassis af fabriek en geniet van het gunstige effect op uw eindresultaat.

Meer vermogen

Kies de juiste specificaties. Uw lokale Volvo Trucks-dealer helpt u graag.

Features Volvo FE