Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Volvo FE

Zuinig rijden

Omdat iedere druppel telt, hebben we toonaangevende technologieën ontwikkeld, innovatieve services uitgebracht en brandstofbesparende strategieën opgesteld die een groot verschil voor uw bedrijfsresultaat uitmaken.

Ontdek op gegevens gebaseerde kracht

Samen met Dynafleet en chauffeurstraining kunt u tot wel 7% brandstof besparen.

Dynafleet - houd uw brandstofverbruik bij

Maak kennis met ons intelligente fleet-managementsysteem. Volg de prestaties van uw trucks en chauffeurs in real-time, bekijk automatisch gegenereerde scores in zuinig rijden. Maak vervolgens vergelijkingen, ontdek trends en implementeer winstgevende, brandstofbesparende veranderingen.

Maak kennis met Dynafleet

Chauffeurstraining – kleine veranderingen, grote besparingen

Onze cursus 'Zuinig rijden – Volvo expert Training' helpt u om elke druppel brandstof optimaal te benutten. De cursus maakt deel uit van het opleidingsprogramma Volvo Trucks Driver Development. De beproefde systematische benadering zorgt voor een zuiniger rijgedrag met blijvende besparingen op de lange termijn en is het meest effectief in combinatie met de rapporten van Dynafleet.

Chauffeursopleiding van Volvo

Begin meteen goed

Een goed begin is essentieel voor een laag brandstofverbruik. Uw Volvo Trucks-dealer is een expert op dit gebied. Waarom vraagt u hem niet om hulp?