Volvo Trucks

NEDERLAND

×

CABINESPECIFICATIES VOOR VOLVO FE

  • Afmetingen van cabines
  • Cabinevoorzieningen

Afmetingen van cabines

Dagcabine

Dagcabine met comfortabele en ergonomische chauffeursomgeving. Binnenhoogte 1605 millimeter, lengte 1600 millimeter, breedte 2300 millimeter.

Korte slaapcabine

Korte slaapcabine biedt extra ruimte die kan worden ingericht met een eenpersoonsbed of als kantoorruimte met extra opbergvakken. Binnenhoogte 1605 millimeter, lengte 2000 millimeter, breedte 2300 millimeter.

Sleeper-cabine

Slaapcabine met bed voor één persoon. Binnenhoogte 1605 millimeter, lengte 2200 millimeter, breedte 2300 millimeter.

Volvo FE met dagcabine
Volvo FE Comfortcabine met bed als een optie
Volvo FE Slaapcabine met bed voor één persoon
Volvo FE met dagcabine
Volvo FE Comfortcabine met bed als een optie
Volvo FE Slaapcabine met bed voor één persoon
Volvo FE met dagcabine
Volvo FE Comfortcabine met bed als een optie
Volvo FE Slaapcabine met bed voor één persoon

Low Entry-cabine

Low Entry Cab met lage instap en stoelen met veiligheidsgordel voor één tot maximaal drie passagiers. Binnenhoogte 1605 millimeter, lengte 2200 millimeter, breedte 2300 millimeter.

Volvo FE cabine met lage instap en extra lage instaptrede
Volvo FE cabine met lage instap en extra lage instaptrede

Cabinevoorzieningen

Cabinevering
Mechanische vering voor en achter: spiraalveren en schokdemper. Pneumatische vering voor en achter: luchtbalgen.

Chauffeursstoel
Drie verschillende comfortniveaus: Comfort, Standard en Economy. Alle drie niveaus zijn voorzien van een rugleuning met verstelbare lengte, hoogte en voorkant en van een geïntegreerde hoofdsteun.

Passagiersstoel
Er zijn drie verschillende comfortniveaus leverbaar: Standard, Economy of Basic.

Cabinekleuren
Leverbaar in 300 vaste varianten. Daarnaast kunnen ook andere kleuren worden besteld als aanpassing voor de klant.

Stuur
Het stuur heeft een diameter van 460 of 500 millimeter, afhankelijk van de truckconfiguratie, en kan pneumatisch worden afgesteld in de gewenste positie.

Dakluik
De cabine kan worden uitgerust met een dakluik dat 50 millimeter kan worden geopend. Het luik is leverbaar in glas of staal. Het luik kan handmatig of elektrisch worden bediend.

Cabineverwarming
Het cabineverwarmingssysteem is leverbaar in twee uitvoeringen: handmatig bediend, alleen verwarmen, of handmatig bediende verwarming en airconditioning. Er is ook een standkachel van 2 kW beschikbaar die optioneel kan worden gespecificeerd.

Opbergruimte aan de binnenkant
De cabine heeft veel praktische, gemakkelijk toegankelijke vakken voor het bewaren van documenten en persoonlijke bezittingen. Er zijn twee opbergruimten boven de voorruit zijn, evenals vier DIN-compartimenten. Een aantal opbergvakken en vakjes op de motortunnel, notitieblok en kledinghaken kunnen als opties worden gespecificeerd.

Claxons
Er is een keuze uit twee extra claxons, elektrisch of pneumatisch, of twee op het dak gemonteerde claxons, pneumatisch bediend, of een elektrische claxon onder de voorklep.

Bed
Het bed is leverbaar in één of twee gedeelten en is 580 of 780 millimeter breed. Er is een optionele beveiligingsbalk voor het bed.

Cabine met lage instap
De FE Low Entry Cab biedt gemakkelijke toegang met een deuropening van 90 graden. Er zijn twee versies met een vlakke vloer of een motortunnel. Het zicht voor de chauffeur is uitstekend en de veiligheid is, zoals te verwachten van een Volvo, van het hoogste niveau.

Voel uzelf helemaal thuis

Maak het u gemakkelijk. Probeer de stoel uit. Het bed. Kijk in alle kastjes. U zult niet geloven hoeveel ruimte er is.