Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Assistent in de stad

Volvo FL

Deze kleine truck voor middelzware taken is ultrawendbaar en uiterst betrouwbaar. De wagen is zeer geschikt voor leveringen in de stad waarbij vaak moet worden gestopt en gestart. Maar het kan ook worden aangepast voor ruigere omstandigheden.

De truck is gebouwd voor constant gebruik. Een hele reeks services en extra features houden de truck op de weg. Verbeterde beschikbaarheid, verhoogde efficiency en een beter bedrijfsresultaat.

Perfect voor de stad

Exterieur

Interieur

Geïntegreerde brandstofefficiency

Een speciaal ontworpen motor. Onze intelligente I-Sync-transmissie. En een handvol brandstofbesparende services. De Volvo FL is brandstofefficiency op vier (of zes) wielen.

Betere beschikbaarheid

Met onze services en innovaties proberen we stilstand te voorkomen, Of ze in elk geval te minimaliseren. Zo eenvoudig en essentieel is het.

Bijzonder veilig

Een reeks uitstekende veiligheidsvoorzieningen. En een cabine die is ontwikkeld om u en andere weggebruikers te beschermen.

Kies de gemakkelijke weg

Weinig ruimte? Dankzij de kleine draaicirkel, bekrachtigd schakelen en de verbeterde rijeigenschappen is de Volvo FL enorm wendbaar. En de uitvoering met vierwielaandrijving kan elke situatie aan.

Bekijk de Volvo FL van dichtbij

Wilt u zien wat de Volvo FL allemaal in huis heeft? Ga dan naar uw lokale Volvo Trucks-dealer en ervaar het zelf.