Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Eén geheel vormen. Opvallen

Cabine Volvo FL

Eenvoudig te herkennen. Nog aantrekkelijker. De Volvo FL heeft compacte afmetingen maar dat wil niet zeggen dat de truck niet opvalt in de stad. De slanke aerodynamische vormgeving, zijn indrukwekkende zwarte grille en de intelligente functies zorgen zelfs dat dit een van de slimste trucks in zijn klasse is.   

Deel van de familie 

Het aerodynamische ontwerp met afgeronde hoeken. De gedurfde lijnen en vormen. De kenmerkende V-vormige verlichting. De Volvo FL mag dan kleiner zijn dan zijn gespierde broers voor de lange afstand, maar het is onmiskenbaar dat ze hetzelfde DNA delen. Maak kennis met een volwaardig lid van de premium Volvo-truckreeks.

Een teken van excellentie

Het prestigieuze Iron Mark op de Volvo FL is hoog op het front van het voertuig geplaatst, dicht bij de chauffeur. Dit benadrukt de geringe afstand tussen de chauffeur en kwetsbare weggebruikers. In druk verkeer heeft de truck hierdoor meer contact met de omgeving.

Grotere bezetting

Wanneer er meer dan een, twee of drie personen nodig zijn op de locatie, is er de manschappencabine. Deze cabine biedt de ruimte aan wel 7 personen, waaronder de chauffeur.

Dakspoiler

Een dakspoiler vermindert de luchtweerstand. In combinatie met een zonneklep en cabine-zijfenders zijn de resultaten nog beter.

Zicht rondom

Duidelijk zicht op wat er rond de truck gebeurt, is cruciaal voor de productiviteit en veiligheid in de drukke straten van de stad. Het is echt van belang dat u andere voertuigen en kwetsbare weggebruikers in de buurt ziet. Breid het zicht rondom uit met het Visibility-pakket, inclusief extra ramen in de passagiersdeur en zijramen achter aan beide kanten. Het pakket bevat onder andere ook elektrisch bediende en verwarmde buitenspiegels en instapverlichting voor veilig in- en uitstappen.

Laat de lucht maar stromen

Het aerodynamische ontwerp met afgeronde hoeken van de Volvo FL vermindert de luchtweerstand. Dit zorgt voor betere rijeigenschappen en een lager verbruik. En met zijn kenmerkende honingraatpatroon zorgt de frontgrille voor een efficiëntere luchtstroming, wat de motorkoeling en het nabehandelingsproces bevordert.

Duidelijk herkenbaar 

De kenmerkende striping is speciaal ontworpen voor de Volvo FL 4x4 en verschilt van de uitvoeringen met tweewielaandrijving. Dit geeft bovendien een robuuste uitstraling en zorgt dat de wagen opvalt in de menigte.

Vind de perfecte cabine

Dagcabine

Binnenhoogte 1605 mm
Lengte 1600 mm
Breedte 2100 mm

Korte slaapcabine

Binnenhoogte 1605 mm
Lengte 2000 mm
Breedte 2100 mm

Manschappencabine

Binnenhoogte 1605 mm
Lengte 2980 mm
Breedte 2100 mm

Bekijk de volledige cabinespecificaties

360° Overzicht buitenkant

Hieronder staat een interactief overzicht van de cabine. Klik op de tekstvakken voor meer informatie. Klik op Volledig scherm voor een nog betere ervaring. De beschreven voorzieningen en functies zijn algemeen en kunnen afwijken van uw specifieke truck.

Keuze uit meer dan 650 kleuren. Helemaal groen

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen.

Wilt u een voorproefje? Gebruik de kleurenkiezer hieronder.

De kleuren op het computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ga naar uw Volvo-dealer om de echte kleurstalen te zien. Let op: niet alle kleuren zijn voor alle modellen en alle markten leverbaar. De afbeelding toont een truck met het hoogst mogelijke lakniveau.

Deze kleurenconfigurator bevat alle kleuren die beschikbaar zijn in het verkoopsysteem. Veel van de effen kleuren zijn ook verkrijgbaar met een laag in blanke lak. Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer als u de gewenste kleur niet kunt vinden.

Is uw aandacht getrokken?

Bekijk de stijl en de vorm van de Volvo FL van dichtbij en breng een bezoek aan uw lokale Volvo Trucks-dealer.