Trucks

Gemaakt voor de straat

Cabine-exterieur Volvo FL

Compact, dynamisch en onmiskenbaar een Volvo. De Volvo FL is gemaakt voor de straat. De V-vormige verlichting, de heldere ruitoppervlakken en het slanke cabineprofiel laten zien dat dit een Volvo-truck is die gebouwd is voor de stad.

Compact en dichtbij

De Volvo FL is gebouwd voor de stad. De cabine is compact aan de buitenkant en ongeacht het cabinemodel ligt de rijpositie dichtbij de weg. De chauffeursstoel biedt de ideale omstandigheden om oogcontact te maken met andere weggebruikers en de verkeersveiligheid te verbeteren.

Wat is uw cabinetype?

Keuze uit drie verschillende cabinemodellen. Elk model met een eigen specialiteit, afhankelijk van of u een echt compact cabineformaat wilt, meer binnenruimte nodig heeft of een hele ploeg naar de werkplek wilt vervoeren.

Bumperconcept met drie onderdelen

Het vernieuwde concept voor de bumper omvat stalen hoekstukken met een uitstekende impactbestendigheid. En als een enkel onderdeel beschadigd is, kan het gemakkelijk worden vervangen.

Royale ruitoppervlakken

De Volvo FL-cabines bieden royale ruitoppervlakken voor uitstekend zicht. Als u een nog beter direct zicht wilt, is de Volvo FL verkrijgbaar met extra ruiten.

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag.