Trucks

Welkom op het werk

Cabine-interieur Volvo FL

De cabine van de Volvo FL biedt een geweldige werkomgeving voor beroepschauffeurs die in de stad werken. Welk cabinemodel u ook kiest, de instap is altijd gemakkelijk. Eenmaal binnenin maakt het ruime interieur met goed afgestemde functies dit tot een comfortabele werkplek.

Met gemak instappen

Moet u gedurende de werkdag vaak in- en uitstappen? De cabine van de Volvo FL zit laag op het chassis en biedt een zeer gemakkelijke instap onder alle omstandigheden.

Perfecte zitplaatsen

De Volvo FL-stoelen zitten perfect, met geïntegreerde hoofdsteun en veiligheidsgordel. Het bekledingsmateriaal geeft uitstekende vuilbestendigheid. Zowel de chauffeurs- als de bijrijderstoel kunnen naar wens worden afgesteld tijdens een drukke werkdag.

Ergonomische plaatsing

Instrumenten, schakelhendel, bedieningselementen en opbergruimte. Alles wat u nodig heeft om uw werk te verrichten, zit precies waar u het verwacht. Er zijn minder bewegingen nodig, dit betekent minder inspanning en belasting. U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen gericht houden op wat er rondom de truck speelt in een drukke straat.

Ruimte voor de werkdag

Welke cabineuitvoering u ook kiest, er is ruimte voor u en uw uitrusting. Opbergruimte is er in het dashboard, in de portieren, boven het hoofd en tussen de stoelen. In de korte slaapcabine is er ruimte om even uit te rusten. En de dubbele cabine biedt plaats aan maximaal 6 passagiers.

Zicht rondom

De lage rijpositie, de grote voorruit en de extra, verlaagde ruiten in de portieren zorgen ervoor dat u zeer nauw contact heeft met de omgeving rondom het voertuig. Het uitstekende zicht dichtbij en rondom maken de Volvo FL tot een veilige metgezel in de stad.

Extra ruiten en zicht

Bestel uw Volvo FL met extra ruiten in het onderste deel van de portieren en achter de portieren. Deze geven een nog beter zicht op het gebied dichtbij de truck.

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag.