Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Ontworpen voor u 

Cabine-interieur Volvo FL

Ruimte. Opbergmogelijkheden. Instrumenten en informatie precies waar u die nodig heeft. Een comfortabele stoel. Een in hoogte verstelbaar stuur. En een laag geluidsniveau in de cabine. Welkom in de cabine van de Volvo FL: uw hoogwaardige werkplek op wielen.  

Ergonomisch gedacht 

Instrumenten. Schakelen. Bedieningselementen. Opbergen. In de Volvo FL vindt u alles wat u nodig heeft, precies op de gewenste plek, en ook altijd binnen handbereik. Dat betekent minder bewegingen. Minder rekken en strekken. Uw handen blijven daardoor meer aan het stuur en uw ogen meer op de weg.

Perfecte zitplaatsen

De ergonomische Volvo FL-stoelen zitten perfect, met een stevige verankering, geïntegreerde hoofdsteun en veiligheidsgordel. Het bekledingsmateriaal geeft uitstekende vuilbestendigheid. Zowel de chauffeurs- als de bijrijderstoel kunnen naar wens worden afgesteld.

Kies de gewenste ruimte

Kies tussen drie cabineformaten: de dagcabine, de korte slaapcabine of de manschappencabine. Dit is afhankelijk van de gewenste laadruimte of uw aantal passagiers. De breedte is 2.100 mm, terwijl de lengte varieert van 1.600 tot 2.980 mm.

Volop ruimte voor uw spullen 

Op het dashboard. In de portieren. Boven uw hoofd. Tussen de stoelen. Neem een kijkje in de cabine van de Volvo FL en u zult een overvloed aan opbergruimte aantreffen. En u kunt die zelfs nog verder uitbreiden.

360° overzicht binnenkant

Hieronder staat een interactief overzicht van de cabine. Klik op de tekstvakken voor meer informatie. Klik op Volledig scherm voor een nog betere ervaring. De beschreven voorzieningen en functies zijn algemeen en kunnen afwijken van uw specifieke truck.

Geniet van het comfort

Breng een bezoek aan uw lokale Volvo Trucks-dealer als u de cabine die speciaal is ontworpen voor u, van dichtbij wilt bekijken.