Trucks

AUTOTRANSPORT

Werkt u in het autotransport? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een laag chassis, maximaal laadvolume en mogelijkheden voor opbouw (met bepaalde wielbasis en juiste componenten). Hieronder vindt u meer informatie over de Volvo FM, de Volvo-truck die bij uitstek geschikt is voor uw autotransport.

Uiteraard verschilt de precieze specificatie van de truck per transportonderneming, dus we adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over de juiste truck voor uw autotransport.

Dit model is geschikt voor uw autotransport

Ik begon mijn bedrijf in 2008 met een Volvo FM en ben aan het merk verknocht geraakt. De Volvo FM heeft in deze categorie het laagst mogelijke chassis en dus het grootste laadvolume, zeker in combinatie met de lage cabine. Zowel in aanschaf als in verbruik valt Volvo heel gunstig uit. En ook het contact met de dealer is erg goed.

Persoonlijk advies nodig?

We komen graag met u vrijblijvend in contact om de mogelijkheden te bespreken. In een persoonlijke afspraak geven we u graag meer informatie en een advies of offerte op maat. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m. contact met u op.