Volvo Trucks

NEDERLAND

×

AUTOTRANSPORT

Werkt u in het autotransport? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een laag chassis, maximaal laadvolume en mogelijkheden voor opbouw (met bepaalde wielbasis en juiste componenten). Hieronder vindt u meer informatie over de Volvo FM, de Volvo-truck die bij uitstek geschikt is voor uw autotransport.

Uiteraard verschilt de precieze specificatie van de truck per transportonderneming, dus we adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over de juiste truck voor uw autotransport.

Wat biedt deze truck?
Blinkt uit in efficiënt transport bij hoge gemiddelde snelheden met groot laadvermogen. Biedt uiterst comfortabele rij- en verblijfsvoorzieningen.

Belangrijke productinformatie
Vermogens: 330–500 pk. Comfortabele cabines in vijf afmetingen. Geoptimaliseerd voor grote ladingen. Flexibel chassis voor carrosseriebouw.

Brandstofopties
Diesel, LNG, biodiesel, HVO.

Belangrijkste voorzieningen
Volvo Dynamic Steering. I-Shift.

Ik begon mijn bedrijf in 2008 met een Volvo FM en ben aan het merk verknocht geraakt. De Volvo FM heeft in deze categorie het laagst mogelijke chassis en dus het grootste laadvolume, zeker in combinatie met de lage cabine. Zowel in aanschaf als in verbruik valt Volvo heel gunstig uit. En ook het contact met de dealer is erg goed.

SERVICES DIE BIJ U PASSEN

Maak kennis met onze reeks services en wat die kunnen betekenen voor uw bedrijf.