Trucks

×

Ga je mee op avontuur?

Welkom bij het Volvo Trucking-avontuur

Wil je dit najaar een epische roadtrip maken in Scandinavië? Voor dit once-in-a-lifetime avontuur zijn wij op zoek naar jou, een Volvo-chauffeur, die de spannendste trucking-opdrachten wil testen, collega-chauffeurs wil ontmoeten en de buitengewone schoonheid van Scandinavië wil ervaren - met lege wegen, adembenemende landschappen en unieke natuur en dieren.

 

Jouw reis begint in Göteborg, Zweden, de thuisbasis van Volvo Trucks, en eindigt op de Noordkaap in Noorwegen, het noordelijkste punt van het Europese vasteland.

Het avontuur begint in Göteborg
 

Volvo Trucks nodigt chauffeurs uit op ons hoofdkantoor in het Zweedse Göteborg tijdens het 2-daagse Volvo Trucking Adventure evenement op 15 en 16 september 2022. Hier krijg je de kans om andere chauffeurs uit de hele wereld te ontmoeten, een proefrit te maken in de nieuwste Volvo-trucks en te zien hoe ze geproduceerd worden - en nog veel meer.

Eén chauffeur gaat tot het einde
 

Misschien ben jij het die wordt gekozen voor de epische reis door Scandinavië. Delen van de reis worden gefilmd voor onze social media kanalen, dus je moet je wel een beetje op je gemak voelen voor de camera. Je beleeft dit geweldige avontuur achter het stuur van de topklasse Volvo FH.

Wat gebeurt er op de weg?
 

Direct na het evenement op 15 en 16 september begint de gekozen chauffeur aan de reis. De route omvat stops om plaatselijke truckers te ontmoeten en proefritten te maken met elektrische trucks en extreem zware transporten in een mijn. Ook zijn er mogelijkheden om de lokale cultuur te ontdekken.

Heb je altijd al het bijzondere Scandinavische landschap willen ervaren? Dan is dit de trip voor jou.

 

Volvo-chauffeurs kunnen zich aanmelden voor het avontuur
 

Wat zijn de voorwaarden?

  • Je rijdt met een Volvo-truck en kunt vanaf 15 september 2022 voor ongeveer 10 dagen naar Zweden en Noorwegen komen.
  • Je hebt een geldig rijbewijs voor vrachtwagenchauffeur met CE-classificatie volgens de Europese norm, of een equivalent daarvan. 
  • En vooral - je wilt het avontuur echt meemaken en kunt ons via onderstaand formulier vertellen waarom.

Meld je aan voor het Volvo Trucking Adventure

Attached: 0KB /10MB
Algemene voorwaarden

Wat gaat er nu gebeuren?
 

Een jury van Volvo Trucks zal chauffeurs kiezen op basis van aanmeldingen die via het formulier op deze webpagina en op andere webpagina's van Volvo Trucks in de verschillende landen worden ingediend. Bij de beslissing van de jury worden veel aspecten in aanmerking genomen, zoals (maar niet uitsluitend) persoonlijke antwoorden en foto, de ervaring van de chauffeur in het vrachtvervoer, enz. Tegen de beslissing van de jury kan geen beroep worden aangetekend.

Op het evenement en de reis ben jij onze gast. Alle onkosten, zoals reizen, accommodatie en maaltijden, worden gedekt door Volvo Trucks.

 

 

Deel en doe mee op sociale media

Ook als je niet naar Zweden kunt komen voor de reis, maak je toch deel uit van de grote Volvo-gemeenschap over de hele wereld! Deel een foto of een video op Instagram en vertel ons wat je zo leuk vindt aan trucks - en tag het bericht met #VolvoTruckingAdventure om kans te maken op mooie prijzen. Vergeet niet dat jouw profiel openbaar moet zijn, zodat wij het bericht kunnen zien!

Op 1 juli 2022 trekken we willekeurig 10 winnaars, die een kit met coole Volvo-merchandise ontvangen.

Nog vragen?

De dichtstbijzijnde Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel of maak een afspraak.